HALO HALO nechce nejaká baba z BA zajtra nejaké fotky? nebudem mať čo robiť v práci a už dlho nemám čo fotiť, tak by som si pofotil, odveziem a doveziem domov autom, všetko zadarmo samozrejme
@5 normálne si ma vytočil.. som si myslel, že je to len pre to, že som hladný a nefajčil som.. ale teraz po najedení a fajčení stále nechápem, prečo si mal potrebu sa do mňa navážať
@11 je*nuty komentár, pozri si koľko profi ľudí má na FB stránku, zdieľa tam veci a podobne.... mi to príde, že by si nemal nikde ani čo uverejniť, keď chceš niekomu posielať veci mailom...
každý lepší fotograf aj s D3100 by ťa dal kvalitou fotiek tak dole, že by si sa hanbil...
@33 hovorím, že mám dievča vy ste uplne jebnutí všetci proste
@35 podla čoho súdiš majky ? ano, koľko ludí má stránky.. a sú uplne celé na piču.. lebo človek si myslí, že keď si kúpi zrkadlovku tak je profík.. nemaj reči a hecni sa fotkou, trapko.. neviem čo sa tu jebeš, ponúkol som, že zadarmo vyfotím a zabezpečím dopravu niekomu, na kom si tu zas honíš ego, tak sa zajtra stretnime a povedz mi to do očí
@37 povedz mi na čo toto komentuješ, máš nejaký komplex alebo niečo? ale rob si čo chceš, byť panicom v 22 rokoch je zúfalé, treba robiť zúfalé kroky, povedz majkovi nech ti požičá ten jeho kus plastu a chodte baliť baby
@36 reagoval som na konkrétny komentár, ostatné čo si myslíš ma nezaujíma, nech ma hocikto aj 100 photography stránok a nech si tam robí čo chce to je jeho vec.. don't care anymore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
každý lepší fotograf aj s D3100 by ťa dal kvalitou fotiek tak dole, že by si sa hanbil...
@35 podla čoho súdiš majky ? ano, koľko ludí má stránky.. a sú uplne celé na piču.. lebo človek si myslí, že keď si kúpi zrkadlovku tak je profík.. nemaj reči a hecni sa fotkou, trapko.. neviem čo sa tu jebeš, ponúkol som, že zadarmo vyfotím a zabezpečím dopravu niekomu, na kom si tu zas honíš ego, tak sa zajtra stretnime a povedz mi to do očí
ja ti kludne poviem hoci co do oci aj za neho.. vsetci su jebnuti len ty si lietadlo.. tazky osud chlapce
mozem komentovat co chcem komplex mas jedine tak ty a som si isty ze by som s nim zbalil za noc viac ako ty za zivot