Tiež si myslíte že na občianskom máte škaredú fotku ? Mne ju totiž dosť skreslili a skoro vôbec sa na ňom na seba nepodobám a vyzerám na ňom ako keby ma zmátili
na op mám ešte takú fotku primeranú k tomu, že som mala 15 a vtedy som linky ani make-up ani nič podobné nepoznala..
ale na vodičáku mám asi horšiu.. tučnú tvár mi to spravilo dáko
ja som si teraz robila novú občianku a v živote som na žiadnej fotke nevyzerala tak dobre ako tam a dúfam, že si odo mňa budú pýtať občianku pri nákupe cigariet!
Mám tretí OP za štyri roky Na tom druhom sa mi nahlas rehotali hneď dve pracovníčky polície, jedna, keď mi ho vydávala, a druhá, keď porovnávala novú fotku s predošlou
A na tom aktuálne vyzerám dosť dobre na dokladovú fotku, ale neviem, čo som si myslela, keď som si deň predtým urobila trojuholníkovú ofinu -.- Ktorú som dokopy nosila asi týždeň
Keby len na občianskom
Akurát v piatok som sa bola fotiť na nový občiansky, nešla som tam zdržovať, tak som sa nechala odfotiť len raz a teraz asi vymením jednu zlú fotku za inú
kebyze na nej nestahujem lica, lebo "sak nechcem mat skreckovske lica este aj na obcianke", tak by to nebolo aztake katastrofalne (v porovnani s realitou) myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale na vodičáku mám asi horšiu.. tučnú tvár mi to spravilo dáko
A na tom aktuálne vyzerám dosť dobre na dokladovú fotku, ale neviem, čo som si myslela, keď som si deň predtým urobila trojuholníkovú ofinu -.- Ktorú som dokopy nosila asi týždeň
Akurát v piatok som sa bola fotiť na nový občiansky, nešla som tam zdržovať, tak som sa nechala odfotiť len raz a teraz asi vymením jednu zlú fotku za inú