Iphonisti, ktorí máte windows PC ako riešite transfer fotiek? Všetky také lepšie programy na to sú spoplatnené a normálny prenos v priečinku iphone nefunguje, resp. neukazuje mi všetky fotky. Poznáte free programy na neobmedzený prenos fotiek/videi atd.?
@yoshtixiang lenže ja mam staru skrinu, ktora ledva ide a icloud sice stahuje ale neda sa cez neho vymazat fotky myslim cez pc, treba to urobit manualne v iphone....teda myslim?
Strčíš kábel do ajfonu, druhým koncom do počítača, počkáš, kým sa spáruje, a skopíruješ folder "apple00nejakéčíslo" do počítača. A máš všetky fotky prenesené.
@freyaa a kde najdem ten folder? Mne ukazuje v selekcii Počítač len Apple iphone a ked otvorim tak Internal Storage a Dcim a potom uz len priecinky s fotkami ktore sa volaju 124APPLE atd atd... myslis toto? v tomto mam potom bordel lebo v niektorych priecinok je 1 fotka a v inych zas 60.
@rapunzzel áno to myslím. Musia tam byť všetky fotky, len sú asi porozhadzované vo viacerých priečinkoch, s tým číslom na začiatku ich tam máš asi viacero, dokopy v nich bude určite všetkých 4000 fotiek... ono to po nejakom čase/objeme/počte fotiek v priečinku vytvorí nový, s iným číslom... ale po akej dobe, to som neskúmala
@freyaa no postupne to checkujem a pribudaju tam nove fotky ...asi musim pockat pretoze pc nestiha a aj ked toto scasti pomoze, je jedno minus ze priecinky sa nedaju vymazat :/ a musim to manualne v iphone...teda aspon mne to nejde pretoze windows a apple spoju nesynchronizuju.
@freyaa och boze konecne....uz viem ako to treba robit. Hned po pripojeni, ked vyskoci okno treba kliknut nech to importuje samo všetko lebo viacero ludom sa neukazuju tie fotky, ked som citala...no allelujah. Ale dakujem za všetky rady ja nemam nervy na tieto technologie D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
2. iCloud fotoknižnica automaticky sťahuje do PC fotky z mobilu cez net