Ludia prosím poradte Chcem dat na Vianoce rodičom taký obrovský obraz?portrét? niečo také s našou rodinou foto...neviete mi poradit či by mi také niečo mohli normálne vyvolať u fotografa? prezerala som stránky ale nič som nenašla prosto neviete kde a cc
kúp plátno, emulziu, tvrdidlo, vývojku, ustaľovač, sušičku, červené svetlo, pogumovanú čiernu tkaninu, misky/žľaby na chemikálie a môžeš si vyvolať sama.
inak sa obávam, že poväčšinou už iba digitálne tlačia na plátno v prízemnom faxkopy a podobne, and it looks like cheap crap.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
skôr by som si vypýtala tú fotku na CD bez podpisu a dala vytlačiť v nejakom fotolabe/fotocentre
kúp plátno, emulziu, tvrdidlo, vývojku, ustaľovač, sušičku, červené svetlo, pogumovanú čiernu tkaninu, misky/žľaby na chemikálie a môžeš si vyvolať sama.
inak sa obávam, že poväčšinou už iba digitálne tlačia na plátno v prízemnom faxkopy a podobne, and it looks like cheap crap.