Čo môže stáť fotovýbava pre klasickú fotografiu ? Lebo mám analogovú zrkadlovku a chcel by som skúsiť fotit na film a vyskúšať si vyvolať fotky ... (ustálovač, vývojka, zväčšovák..)
vyvolavanie fotiek nie su nervi ale pokoj ,je to hrozne zaujimavé, ale nakladné, 100 kusov 19x13 papierov foma stojí okolo 700, podla toho či C, S alebo N potom sú ešte všeliaké špecialne tie stoja viac, a budeš vždy musieť robiť skušky či si dal dobrý čas na osvietenie takže minieš papierov docela vela ,potom vyvojka foma ale 300 ml stojí 70sk tá ti vydrží asi na 3-5 dní do kým proste nebude oxidovana a žlá ako šťanka ,zvačšovák može stať okolo 5000 dneska, ja som kupil za 4 už použivaný ,mysky tiež dačo stoja,rámik, pinzety ,svetlo, pračka, vetranie- vypari ustalovača su jedovaté, je to tiosiran sodný.. ustalovač není drahý.. a foma produkty sui najlacnejšie ,potom predavaju ilford tie su už drahšie ale kvalitnejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
. . . cenu neuviedol treba si ju vycmarkat.
. . . treba sa poobhliadat na nete.
. . . Dakedy sa dalo najst aj "darujem"
ale poviem ti je to o nervy to vyvolávanie