Zdravím.
Zaujímalo by ma, či niekto z vás používa foursquare. Veľa ľudí na slovensku ani nevie, že to existuje a ja by som ocenila nejaké nové kontakty
@linn true story, ale mala som tam takého típka, ktorého som sa potom priamo na reštiku, do ktorej chodil opýtala, keď sme hľadali miesto na jednu udalosť a bola perfektná, nebyť tohoto cudzieho človeka, túto si nevyberiem... ako, je to celkom fajn takto, keď je človek zo slovenska, tak si ho tam kľudne dám, neni to zlé, prípadne tento jeden bol práve z rovnakého mesta, tak to je také, že aj keď sa nepoznáme, tak dobre
trochu som sa s tým hral, ale nevidím v tom iný význam len:
machrovať pred kamošmi, kde všade som bol a čakať, že to lajknú alebo okomentujú, a ich to aj tak nezaujíma, lebo tú appku používajú tiež len na to, aby sa checkli niekde a machrovali pred kamošmi, ktorých to nezaujíma...
@7 ono to nie je uplne tak, svojho casu ked som forsquare vela pouzivala to bolo velmi uzitocne. co som mala partiu kamaratov, bolo nas asi 15, tak sme vsetci mali 4sq a proste vzdy som pozrela kto je v meste niekde blizko mna alebo tak a mohli sme sa stretnut, proste dost fajn to bolo niekedy.. aj ked nas len par bolo vonku, videli sme ze aha henti traja su v podniku len kus od nas, tak sme sli za nimi alebo tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
myslim ten foursquare
machrovať pred kamošmi, kde všade som bol a čakať, že to lajknú alebo okomentujú, a ich to aj tak nezaujíma, lebo tú appku používajú tiež len na to, aby sa checkli niekde a machrovali pred kamošmi, ktorých to nezaujíma...
takže taký začarovaný zbytočný kruh
pouzivam, dost intenzivne by som povedal. ale nemam to na machrovanie ani na ziskanie co najvyssieho skore