zdravím je tu niekto kto by mi poradil,kto tu študuje alebo pozna niekoho kto tu študuje,ťažká škola?uplatnenie?talentovky?počet záujemcov?budem vdacna za akekolvek inf
všetko som si vygooglila už predtým,okrem toho počtu zaujemcov..skor som chcela vedieť osobné pocity,skúsenosti,dojmy..ale tak som bohatšia o subjektivitu
Chodila som na FZ kamoska na FSEV a ona to vzdala po roku a niečo a ja pred zimným skúškovým. Stálo to za prd, bolo len otázkou času či sa to nezlepší, neviem mne to prišlo ako škola pre lenivcov. Stíhala som popri tom brigádu na pumpe + občasný babysitting a samozrejme párty. Nepoznám niekoho z danej fakulty, ale kamoške povedal samotný profesor, že keď si nájde prácu s touto školou tak to bude zamestnávateľovi musieť byť vďačná až dosmrti
Tak si myslím, že samotná Tnuad nemá veľmi dobré uplatnenie, keďže bola tá aférka, ale kto ho vie, možno o pár rokov sa to zlepší
A talentovky, berú všetkých vážne, všetkých aj v auguste majú ešte prijímačky
Aj ja sa tam chystám, ale pozor! Aférka bola v TN a nie v PU, kde sa fakulta nachádza. Mám tam aj známe, videla som poznámky a príde mi to dosť ťažké. Je to úplne iný level ako samotná tnuad v tn a to, čo sa tam stalo, len kazí tejto fakulte povesť, pritom oni s tým nemajú nič. Apropo, kedysi patrila pod ZU, lenže potom si ju zobral tnuni, pričom rozvrh aj všetko tam ostalo, len sa zmenil názov školy. Priznám sa, že čo som videla rozvrh MTF STU, tak to mi prišlo ľahšie. Napr.tam nemajú toľko chémie, mat fyz je na rovnakej úrovni. Daj vedieť, ak tam nastúpiš, ja sa ešte rozhodujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
uplatnenie- google
talentovky- google
pocet zaujemcov- google
za malickoo
Tak si myslím, že samotná Tnuad nemá veľmi dobré uplatnenie, keďže bola tá aférka, ale kto ho vie, možno o pár rokov sa to zlepší
A talentovky, berú všetkých vážne, všetkých aj v auguste majú ešte prijímačky