Čo by ste urobili vy, kebyže vám dá váš frajer na výber? Buď on alebo vaša najlepšia kamoška. Lebo on ju neznáša, ževraj je falošná a predo mnou sa len pretvaruje a nechce, aby som sa začala meniť na ňu. Ja ich mám obidvoch strašne rada a neviem, čo mám r
no ,to že si uvedomuješ váhu svojho veku je síce pekné,ale chlapcov bude dosť aj v 13. aj v 18 rokoch. a s tou kamoškou...hm čo ja viem, ty ju poznáš z nás určite najlepšie, sama musíš vedieť aká je. chlapec má možno pravdu a možno nie. vlastne, toto by si mala riešiť sama, nikto nepozná tvoje vzťahy s okolím.
no ak tu kamosku poznas uz dlho, ste dlho najlepsie kamosky a nie je pravda to co o nej ten chalan vravi tak je jasne ze si vyber ju.Mas 12 ( tym ti nechcem povedat nic v zlom naozaj) a tento chalan aj ked ho mozno mas teraz rada ale urcite to nebude nic dlhodobe,po nom pride este kopa chlapcov kym sa raz naozaj zalubis a preto ak si s tou babou kamoska uz nejaky ten rocik tak nema vyznam podla mna to nicit koli chlapcovi co teraz prisiel a zachvilu odide...
KAMOSKA!!!vtomto mam jasno..ziadnemu chlapovi nikdy nedovolim , aby mi znicil priatelstvo...chlapov bude vela, ale priatelstvo len tak nenajdes!!!a prepac, ale ked ti chalan dava taketo ultimatum, tak je dement...v zivote by som nedovolila, aby mi chalan taketo daco spravil..skusil by a hned by letel...aj keby som ho milovala, pochopila by som, ze asi nie je takyza akeho som ho povazovala...
Pozri sa na svoju naj kamosku aj z ineho uhla pohladu. Mozno ty ju vidis ako najlepsiu a najspolahlivejsiu osobu vo svojom okoli- mozno si si ju tak sama vyidealizovala. Ale mozno ma tvoj frajer pravdu.
Ako sa k nemu sprava tvoja kamoska?
Rozdel si spravodlivo svoj cas medzi neho a kamosku, snaz sa, aby sa nestretli, nerozpravaj mu o nej, aby si ho zbytocne nedrazdila.
Ale ak by ta mal rad, neprinutil by ta rozhodnut sa v takej tazkej volbe...
Chalan nech si trhne, co ti ma vyberat kamosky? Keby si ju ty za taku pokladala a liezla ti na nervy , dobre, ale tebe ocividne zalezi na oboch, tak jednoducho tomu chalanovi povedz, ze ti do toho nema co kecat
drzim sa hesla ziadne dievca nestoji za to,aby mi rozvratilo kvalitne priatelstvo ak mame spolu byt,tak nech ma prijme takeho aky som aj s mojimi priatelmi/priatelkami..to iste sa tyka aj mna o nej
no a ked ti to vsetko co uz tu bolo povedane nestaci tak ja uz len dodam ze ta kamoska bola v tvojom zivote skor ako on a je tam uz dlho ako si sama povedala co znamena ze ti vyhovuje tak co sa do toho ten papluh stara?
moj priatel tiez neznasa moju naj kamosku a nenavidi z celej duse ked s nou niekam idem abo tak a zdy sa potom pohadame taketo ultimatum mi sak nastastie ece nedal ale nakolko mas iba 12 ta by som si urcite na tvojom mieste vybrala naj kamosku ..
lebo vezmi si to takto aj ked svojho chlapca lubis maj rozum .. urcite s nim nebudes do konca zivota .. bolo by ine keby si bola dospela a rysoval by sa ti s nim daky vazny vztah do buducnosti plany a pod.. ale si mlada .. chlapcov budes mat este na kazdy prst 10 ale naj kamoska je naj kamoska .. tu si tak lahko nenajdes
jedna moja kamaratka hovori
"frajer je na chvilu skutocny priatel na veky"
a ked je taky mu povec ze je debil a nemas zaujem s takym chodit co ta obmedzuje kto je on dpc ze ti zakazuje kamaratov je to cisto tvoja vec s kym sa kamaratis a preco potom s tebou chodi ked ti neveri ?? lebo tym ze hovori ze sa na nu zmenis ti vlastne nedoveruje .. a naco ti je taky idiot ?? budes s nim iba smutna a potom si bude o sebe myslet ze on piskne a ty to spravis ..
schlad ho ..
a ak je v tebe semienko pochybnosti voci kamoske a zacina klicit cize ked si aj ty myslis ze je falosna voci tebe a pretvaruje sa skus sa snou porozpravat alebo ju dako vyskusaj kde by si ukazalo ze aka je .. a zachovaj sa podla toho
ked je vsak k tebe mila pohode dokaze ti pomoct obetovat sa pre teba a rozumiete si zvol moju prvu radu
tak logicky,ak to co o nej vravi on,je pravda, seriem na nu-ak viem ze to je pravda, ak ale tara,overim si to a tak...spytala by som sa ho,na zaklade coho na to prisiel
vybrala by som si kamošku, veď tá to aspoň chápe a nedáva mi na výber a chalan nech ťa má rád aj s tvojimi kamoškami a nie dávať ti na výber taký za nič nestojí!!
nech si ten chalan trhne pravou prednou a ide ďalej prežúvať seno na lúku...
páni, mňa v dvanástich ani nenapadlo, že by som s niekým mala chodiť, asi som vážne zaostalá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ako sa k nemu sprava tvoja kamoska?
Rozdel si spravodlivo svoj cas medzi neho a kamosku, snaz sa, aby sa nestretli, nerozpravaj mu o nej, aby si ho zbytocne nedrazdila.
Ale ak by ta mal rad, neprinutil by ta rozhodnut sa v takej tazkej volbe...
možno je naozaj falošná a ty tomu neveríš...lebo ja som sa o falošnosti kamarátok pekne poučila...
lebo vezmi si to takto aj ked svojho chlapca lubis maj rozum .. urcite s nim nebudes do konca zivota .. bolo by ine keby si bola dospela a rysoval by sa ti s nim daky vazny vztah do buducnosti plany a pod.. ale si mlada .. chlapcov budes mat este na kazdy prst 10 ale naj kamoska je naj kamoska .. tu si tak lahko nenajdes
jedna moja kamaratka hovori
"frajer je na chvilu skutocny priatel na veky"
a ked je taky mu povec ze je debil a nemas zaujem s takym chodit co ta obmedzuje kto je on dpc ze ti zakazuje kamaratov je to cisto tvoja vec s kym sa kamaratis a preco potom s tebou chodi ked ti neveri ?? lebo tym ze hovori ze sa na nu zmenis ti vlastne nedoveruje .. a naco ti je taky idiot ?? budes s nim iba smutna a potom si bude o sebe myslet ze on piskne a ty to spravis ..
schlad ho ..
a ak je v tebe semienko pochybnosti voci kamoske a zacina klicit cize ked si aj ty myslis ze je falosna voci tebe a pretvaruje sa skus sa snou porozpravat alebo ju dako vyskusaj kde by si ukazalo ze aka je .. a zachovaj sa podla toho
ked je vsak k tebe mila pohode dokaze ti pomoct obetovat sa pre teba a rozumiete si zvol moju prvu radu
vela stastia
páni, mňa v dvanástich ani nenapadlo, že by som s niekým mala chodiť, asi som vážne zaostalá