Zdravim, chcel by som vas poprosit o rady, pretoze neviem co mam robit a som strasne zufaly. Pred 2 tyzdnami mi frajerka napisala ze si chce dat so mnou pauzu lebo neni pripravena na vztah so mnou. Ale pri tom sa teraz stretava s druhym chalanom a ten jej
ty si strašne labilný jedinec preboha ....sa ideš pojebat z nejakej baby s ktorou si bol 3 mesiace a vyprávaš tu o nej ako o životnej láske a že máš chut ukončit život chlapče zobud sa lebo to budeš mat v živote velmi tažké
Vo vzťahu sa pauzy nedávajú. Chcela ti len jemne naznačiť, že je konec. A ak tie hádky, ktoré spomínaš, boli kvôli žiarlivosti, tak sa ani nečuduj.
Rada: zober si z toho vzťahu najviac čo môžeš, pouč sa zo svojich chýb, a do ďalšieho vzťahu pôjdeš zase o niečo dospelejší.
má ťa na háku... aj keď to možno bolo silné, 3 mesiace nie sú taká dlhá doba a ono to prebolí, nájdi si nejaké iné aktivity, spoznávaj nových ľudí a tak
je s inym? je. tak co riesis? ak by o teba skutocne stala, tak ju nejaka "pauza" ani nenapadne.
3 mesiace su akurat tak uvodne obdobie zamilovanosti, o vztahu by som urcite nehovorila. fatalnou chybou je povazovat kohokolvek za "toho praveho". sklamanie je potom o to silnejsie.
prosim ta, hlavne si najdi v zivote nejaky konstruktivny ciel a nestracaj cas so sliepkami. takych este bude!
Neboj ta prava to urcite nebola, ked ta nechala bezdovodne a hned chodi za inym. To si si musel sam vsugerovat do hlavy, ze je ta prava. Keby bola tak sa bud nerozchadza alebo by ju rozchod bolel a nebola by schopna byt hned s niekym inym, asi si si ju velmi zidealizoval. Nechaj to tak, ocividne si citlivy chalan a mas na lepsie dievca. Ale neprehanaj to, samovrazedne myslienky po 3 mesacnom vztahu...Potom co by si robil keby ste spolu boli rok-dva...A za psychologom kludne chod, ak bude dobry tak ti neporadi "somariny" neboj sa. Vaz si to co v zivote mas a nechaj holku ktora ta vymenila za ineho nech si je teda s nim.
@shino9 Keď ti povedala, že nie je pripravená na vzťah s tebou tak tá najpodstatnejšia časť bolo to "s tebou".
Bála sa ti poveedať, že sa s tebou rozchádza, nechcela ťa zraniť alebo si ťa chcela nechať ako poistku/bezpečnostnú sieť.
Alebo skus nejak emocne "vypnut" , daj si nejaky ciel a venuj tomu cely svoj cas a energiu mne to na chvilku pomohlo napriklad sa uc, cvic, bud s ludmi a bud aktivny, byt doma a nic nerobit to je to najhorsie co moze byt
Vy ste teda, no a čo že to boli len tri mesiace, toto odsudzovanie podľa času...
A ty nevešaj hlavu, prvé dni po rozchode sú hrozné, časom to bude lepšie, skús sa odosobniť, nechaj ju odísť. Tvoj prvý rozchod? Inak tiež som si myslela že môj prvý frajer bol moja jediná láska, dnes sa nad tým už len zasmejem. Nemôžeš vedieť, čo ťa čaká za rohom, na svete je ešte hromada krásnych, skvelých žien, niektorá z nich sa k tebe bude hodiť viac : ) len pretrp toto obdobie, čím je to teraz horšie, tým bude krásnejšie, keď opäť vyjde slnko
do pice a takito slabi jedinci maju pravo volit, potom robia prace z povolania kde maju nejaku zodpovednost, ovplyvnuju chod tohoto statu a este nebodaj aby kvoli nim meskali ludom vlaky, ked sa jebnu pod vlak kvoli random babe po 3 mesiacoch.. mam pocit ze v dnesnej dobe uz neexistuju chlapi, ale same sracky co ich rozhadze kazda PICOVINA...
@18 Presne toto, neznášam keď ľudia sa na to pozerajú len cez to ako dlho spolu boli, niekedy vám človek za pár mesiacov môže zmeniť život viac než niekto iný za celé roky, nie je to len o dĺžke vzťahu...
A k veci, ťažko ti radiť, mne sa stalo niečo podobné (len s tým rozdielom že on stále nikoho nemá) a je to už 10 mesiacov a každý mi "pomáhal" len rečami že "čas všetko zahojí" (nie nezahojil) a že ak sa s ním nebudem vídať tak to rýchlo prejde (neprešlo). Jediné čo asi môžeš robiť je zamestnať sa nejakou činnosťou, čo ti aspoň časť dňa odvedie pozornosť iným smerom a čakať na zázrak...
drsný k tebe nebudem lebo vidím že aj bez toho je to dosť zlé ... tak to napišem inak a peknejšie
snaž sa sustrediť sa na seba prevažne teraz a na svoje potreby, zmeň trochu svoje zaužívané rituály a hlavne sa vži s myšlienkou že ona tá pravá pre teba rozhodne nie je ...
tráv trochu viac času s priateľmi alebo s kýmkolvek s kým môžeš konverzovať.
no hlavne sa sústreď na myšlienku že ona k tebe nesedí, že je iná ako si ty a že ty potrebuješ iné dievča, ktoré bude od nej odlišné ...
v tejto kombinácii by sa ti malo polepšiť rýchlejšie ak to aspoň z časti dodržíš.
+ prečítaj si knihu, akúkolvek (najlepšie román kde sa nejaký muž dostane z nešťastnej lásky a z omylu do niečoho čo ho oslobodí) totoiž to musíš pochopiť že to čo teraz prežívaš nie je trest ale úlava
a ver mi že to úlava a oslobodenie naozaj je (konkrétne toto dievča od teba)
viem ze ta to boli strasne... a aj ten pocit, ze ten druhy je stastny, uziva si a vobec neberie do uvahy tvoje trapenie a nijako ti to neulahci...
bol to 3-mesacny vztah, je to sice kratka doba, ale chapem ze ked cloveku na niekom velmi zalezi tak to proste boli
neutapaj sa v depkach... ono to odznie, preboli, len teraz je to este cerstve... poloz si otazku... fakt by si chcel byt s dievcatom, ktore len tak uveri reciam niekoho ineho a vsetko zahodi? co ak by ste boli spolu uz dlho, nie len tie 3 mesiace?
ono to preboli, obklop sa ludmi, ktori budu pri tebe, chod von, prevetraj si hlavu, snaz sa na to nemysliet aj ked to bude tazke... sustred sa na seba - svoje oblasti v zivote na ktorych musis zapracovat... vsetko pride v pravy cas a obavam sa ze toto nie je pravy cas (a mozno ani ta prava osoba)... to vsetko krasne pride... zatial sa neopustaj, snaz sa byt dobrym priatelom ostatnym ludom v tvojom okoli, ktori na teba nezanevreli... to preboli... vela stastia
boze, co ste tu na neho vsetci taki hnusaci, chalan mozno mal prvy "vaznejsi" vztah a prvykrat bol realne stastny a teraz sa trapi kvoli pizde, ktora mu nevie na ferovku povedat, ze sa zabuchla do ineho, ale nemusite mu pisat veci ako "zobud sa", chcel by som vidiet ako ste vy prezivali prvy rozchod, urcite najviac vyrovnani a nad vecou
A aj takymto sposobom sa z typka niekedy stane badass, ktory bude chciet zeny len sukat xD ale to nic, poznam pripady, kde zenska po 8 rokoch zahlasila ze odchadza, lebo ho uz nelubi a ze vlastne posledne 4 roky boli len zo zvyku. A typek na nu makal, snazil sa, minul svoj cas. Svojim sposobom je to super, nestracas cas s nespravnou a ides dalej
@amikadze@rockingirl88 to je sice pravda ze niekedy ti clovek zmeni zivot bez ohladu na to ze ste spolu kratko (samej sa mi to stalo, v mojom meritku samozrejme), ale co bude chalan robit ked bude mat neskor v zivote vaznejsie vztahy, kde spolu budu par rockov a nebudu len po veceroch chodit na prechadzky? Ked sa rozidu, potom sa fakt odstreli a preventivne pred tym este aj ju a jej noveho frajera nech nie su spolu stastni? Ked sa skoncil moj 5rocny vztah, tiez som z toho bola poriadne mimo, ale aby som sa chcela zabit pre nejakeho chlapa, to ma ani na sekundu nenapadlo.
A inak @29 ten zaver uplne presne, kedykolvek ti niekto ublizi vo vztahu, resp. Sa s tebou rozide, treba pozerat na to kolko casu ste este mohli spolu zabit a skoncilo by to tak isto...a tvoj cas, tvoj zivot je to najviac co mas
V prvom rade by som bol zvedavý na jej vek lebo ak je to nejake decko je mi vas luto ak je vyspelejsia tak je posrata dat kopacky neviem naco sa s nou vobec zaoberas ked je jasne ze ta nemiluje... Proste od takej ruky prec... Mne by holka raz povedala ze chce pauzu
A na druhej strane nechápem ľudí, čo sa tak choro namotajú na cudzieho človeka Proste je to choré ako rozídem sa a zrúti sa svet? veď život ide ďalej ... Takí by sa mali liečiť ak nezvládajú takéto veci, lebo ako kvoli sebalútosti sa zabíjať
Ja stále tvrdím, že nie je nič čo by nevyriešil kvalitný jack Daniels poprípade Gold Tequilka...Bohužiaľ - zamilovala sa do iného..život ide ďalej, kašli na ňu..poriadne sa opi, vyčisti myšlienky, vymaž si ju zo všetkých sociálnych sietí aj z telefónu a snaž sa na ňu nemyslieť, zamestnávať sa nejakými vecami typu- škola, práca, PC hry, kamaráti, hobbies a pod. a prejde to, prebolí to, chce to len čas, ver mi ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
hlavne neskac pod vlak, nech zbytocne nemeskaju
Rada: zober si z toho vzťahu najviac čo môžeš, pouč sa zo svojich chýb, a do ďalšieho vzťahu pôjdeš zase o niečo dospelejší.
má ťa na háku... aj keď to možno bolo silné, 3 mesiace nie sú taká dlhá doba a ono to prebolí, nájdi si nejaké iné aktivity, spoznávaj nových ľudí a tak
je s inym? je. tak co riesis? ak by o teba skutocne stala, tak ju nejaka "pauza" ani nenapadne.
3 mesiace su akurat tak uvodne obdobie zamilovanosti, o vztahu by som urcite nehovorila. fatalnou chybou je povazovat kohokolvek za "toho praveho". sklamanie je potom o to silnejsie.
prosim ta, hlavne si najdi v zivote nejaky konstruktivny ciel a nestracaj cas so sliepkami. takych este bude!
Bála sa ti poveedať, že sa s tebou rozchádza, nechcela ťa zraniť alebo si ťa chcela nechať ako poistku/bezpečnostnú sieť.
A ty nevešaj hlavu, prvé dni po rozchode sú hrozné, časom to bude lepšie, skús sa odosobniť, nechaj ju odísť. Tvoj prvý rozchod? Inak tiež som si myslela že môj prvý frajer bol moja jediná láska, dnes sa nad tým už len zasmejem. Nemôžeš vedieť, čo ťa čaká za rohom, na svete je ešte hromada krásnych, skvelých žien, niektorá z nich sa k tebe bude hodiť viac : ) len pretrp toto obdobie, čím je to teraz horšie, tým bude krásnejšie, keď opäť vyjde slnko
Ak chces nejaky nazor, ze co robit teraz, tak s nou prestan komunikovat (zbotycnost), nechaj to cele tak a zi vlastny zivot.
A k veci, ťažko ti radiť, mne sa stalo niečo podobné (len s tým rozdielom že on stále nikoho nemá) a je to už 10 mesiacov a každý mi "pomáhal" len rečami že "čas všetko zahojí" (nie nezahojil) a že ak sa s ním nebudem vídať tak to rýchlo prejde (neprešlo). Jediné čo asi môžeš robiť je zamestnať sa nejakou činnosťou, čo ti aspoň časť dňa odvedie pozornosť iným smerom a čakať na zázrak...
snaž sa sustrediť sa na seba prevažne teraz a na svoje potreby, zmeň trochu svoje zaužívané rituály a hlavne sa vži s myšlienkou že ona tá pravá pre teba rozhodne nie je ...
tráv trochu viac času s priateľmi alebo s kýmkolvek s kým môžeš konverzovať.
no hlavne sa sústreď na myšlienku že ona k tebe nesedí, že je iná ako si ty a že ty potrebuješ iné dievča, ktoré bude od nej odlišné ...
v tejto kombinácii by sa ti malo polepšiť rýchlejšie ak to aspoň z časti dodržíš.
+ prečítaj si knihu, akúkolvek (najlepšie román kde sa nejaký muž dostane z nešťastnej lásky a z omylu do niečoho čo ho oslobodí) totoiž to musíš pochopiť že to čo teraz prežívaš nie je trest ale úlava
a ver mi že to úlava a oslobodenie naozaj je (konkrétne toto dievča od teba)
bol to 3-mesacny vztah, je to sice kratka doba, ale chapem ze ked cloveku na niekom velmi zalezi tak to proste boli
neutapaj sa v depkach... ono to odznie, preboli, len teraz je to este cerstve... poloz si otazku... fakt by si chcel byt s dievcatom, ktore len tak uveri reciam niekoho ineho a vsetko zahodi? co ak by ste boli spolu uz dlho, nie len tie 3 mesiace?
ono to preboli, obklop sa ludmi, ktori budu pri tebe, chod von, prevetraj si hlavu, snaz sa na to nemysliet aj ked to bude tazke... sustred sa na seba - svoje oblasti v zivote na ktorych musis zapracovat... vsetko pride v pravy cas a obavam sa ze toto nie je pravy cas (a mozno ani ta prava osoba)... to vsetko krasne pride... zatial sa neopustaj, snaz sa byt dobrym priatelom ostatnym ludom v tvojom okoli, ktori na teba nezanevreli... to preboli... vela stastia
A inak @29 ten zaver uplne presne, kedykolvek ti niekto ublizi vo vztahu, resp. Sa s tebou rozide, treba pozerat na to kolko casu ste este mohli spolu zabit a skoncilo by to tak isto...a tvoj cas, tvoj zivot je to najviac co mas
jooo a ptm sa mozes ist najebat...