pride vam normalne ked vam vas partner vnucuje jeho jedalnicek? vyvrcholilo to tym ze sme sa museli rozist. Obcas mi je to luto pretoze to bolo fajn dievca ale bol to v nasom vztahu obrovsky problem. Zazili ste nieco podobneho vo vztahu aj vy?
nemusi sa to tykat jedla ale napriklad inych veci, ci vam partner vnucoval knihy, jeho pohlad na svet a lebo ine.
zazili ste nieco take vo vztahu? Ako to dopadlo?
Akoze tak ja to trosku chapem ked je niekto posadnuty vegan, ze mu trosku vadi ked sa jeho polovicka napchava kravami mali ste hold rozne hodnoty, ktore boli pre nu ocividne velmi zakladne a dolezite :/
Ak by mi bolo vnucovane nieco co nechcem alebo s cim nesuhlasim, tak to by mi vadilo. Ale veganstvo by som mozno prezil, ak by varila len ona, lebo neviem co veganske by som ja varil
Ja to mam uplne naopak, milionkrat som sa snazila byt vegeterianka/veganka z moralnych dovodov, ale frajer vzdy urobi nejake vyborne masko a ja neodolam...
Áno stalo, môj posledný vzťah skončil kvôli tomu. Síce išlo o pohľad na svet, nie veganstvo ale v princípe to iste. Dialo sa to postupne, ja som mu vysvetlila že tým smerom nechcem ísť a že nech mna s tým neobťažuje, aj sa snažil, ale postupne sme dospeli k tomu, že je to preňho vlastne zmysel života a nedokázal to oddeliť od vzťahu čo vlastne aj chápem, takze rozchod bol prirodzený vývoj.. normálne sme si to povedali, vysvetlili a rozišli sa v dobrom.
Takze myslím že podobne aj u vás.. tiež ma to mrzelo, naozaj super chalan ale život ide ďalej :/
Nie. Bolo to celkom kvôli niečomu inému.
No ale raz som mala na neho fakt veľké nervy. Zvykaval jesť množstvo vajíčok. Odchadzoval zltka.
Pár krat som sa s ním preto povadila.
(Bol bodybuilderom, takze neodporúčam vám chodiť s takými chlapmi čo odhadzuju zltka, po čase vám to bude liezť určite na nervy)
A nechápem, ako si niekto môže zakladať viac napríklad na veganstvu než na človeku, ktorý mu je blízky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
zazili ste nieco take vo vztahu? Ako to dopadlo?
Takze myslím že podobne aj u vás.. tiež ma to mrzelo, naozaj super chalan ale život ide ďalej :/
No ale raz som mala na neho fakt veľké nervy. Zvykaval jesť množstvo vajíčok. Odchadzoval zltka.
Pár krat som sa s ním preto povadila.
(Bol bodybuilderom, takze neodporúčam vám chodiť s takými chlapmi čo odhadzuju zltka, po čase vám to bude liezť určite na nervy)
A nechápem, ako si niekto môže zakladať viac napríklad na veganstvu než na človeku, ktorý mu je blízky?