ouuu ... dalekaaaa minulost.... a nie vtipkujem ... ked som mal 13 tak som bol vonku z jednou (slusne povedane "kurvou") a ta dostala chut sa pojebat s kazdym koho stretla akoze samozrejme a este stale si neviem domysliet co tam robili... tak co?
takto dodrbal som prispevok..poinat bola ze mne dala samozrejme iba ppč francuzak na ktory nikdy nezabudnem (urcite chapete ) a so starsimi isla na Wc-ko ale do teraz a uz mam 15 mi nedoslo ze co tam isli robit..tak co?? : disappointed:
ach,to bolo genialne...sice som toho boya nelubila,ae aj tak...a nikdy nezabudnem na ten track co hral-cry me a river...vzdy ked to niekde ide som ze wuaaa...
ked som hrala flasu...bol oto takee detskee....ked sa ale teraz frantujem tak je to nieco, pre mna krasne,psychycka rozkos a pozitok...viem to teraz lepsie prezit
Prvy bozk, na ten fakt nikdy nezabudnem mala som cerstvych 14, uliala som skolu, sadla som na autobus do Zvolena (som z KE) aby som sa stretla so svojou laskou (bol z NZ) Pobozkali sme sa na lavicke pod Zvolenskym zamkom...Achch...
Prvy raz ked som mala 14 a bolo to s byvalym Bola tma,prsalo a sme stali pod strieskou na zastavke. Tota strieska odrazu praskla a zacala sa na nas valit voda tak sme sa zlakli ze sme na seba skocili a pobozkali sa ale take cudne to bolo prvykrat,tie ostatne boli ovela lepsie jak prvy
mnooo...prvý francuzák???s nejakým chalanom viem len že bol z Blavy... a...neviem...bolo to také divné....také....o ničom...usúdila som že 15 ročný chalan sa bozkáva lepšie ako on...
dzivee v 14 na lyziaraku nas spoluziaci natrepali do izby este s jednou holkou, ona zhasla svetlo a prebrala iniciativu.. takze prvy francuzak boool necakany ale vyborny dodnes si pamatam ze mala jablkovu huba buba
mala som 14, oslavovala som "rusnácke" Vianoce v kulturáku... toho chalana som spoznala týždeň pred tým, stále sme si písali, celý večer sme si boli náklonní, pokračovali sme zaujímavou hrou s prstami na ruke, a keď nás ostatní zavreli a zhasli svetlá, on sa chopil šance a získal si moje srdce až do teraz škoda, že medzi tým už bolo trošku viac chalanov a už nie sme spolu, ale ten zážitok stál za to
ehm s chalanom ktory u nas na zakladke chodil o dva roky vyssie, teda vtedy uz bol prvak na strednej tusim... viem, ze to bolo na moje meniny ked som mala 13 a nebolo to ziadne terno myslim, ze moja bozkavacia technika odvtedy presla znacnym upgradeom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
čo budeš robiť ked budeš mat prvý sex?
:d
no s mojim ex, v bloku, zasity pri pivniciach v starom rozpadavajucom sa kresle
A aky som mal pocit? po pici, som nemohol prestat...to my aj ostalo..ked raz zacnem nemozem prestat
.....nepamätám koľko som mala vtedy rokof a s kým? aj tak nepoznáš