Nemozem si pomoct ale toto je moja jednoznacne najoblubenejsie TV situacna komedia co chodi (teda zial uz chodi iba v nedelu v noci) , dokonca ju mam este radsej ako Priatelov ...
Fakt skvele, aj vy myslite ze Frasier je simply the best ? :
Frasier je najlepsi serial aky kedy natocili (podla mna) pretoze sa v nom skryva to co v ostatnych debilnych americkych serialoch neajdes a to je INTELIGENTNY HUMOR!!!!!
tod najlepsi serial aky je....nahravala som si vsetky diely...kukavala so ich f kuse dookola a uzi ch viem aj naspamat....
njeje stupidny, trapny, je tam inteligentny humor (to tu uz bolo ale som to vedela aj predtym ....fakt super...frasier,niles,martin,daphne,roz,edy a ostatny ...... kebyze tam z nich niekto njeje uz to njeje ono.....ale tie uplne prve dily mi njak unikli de by som ich mohla zohnat?
Frasier je the best of the best!!!!!!!!!!!!! S "bozou" trpezlivostou stahujem cast za castou oky taky pako...Nema niekto komplet. I am ready to pay - I am sure my schebe dohodneme!!!...Kod bude rozumny cena!!! Inac Priatelia su hned druhy...niekto musi byt aj druhy!!!
Milujem serial Frasier, podla mna je the best, hned po nom ide M. A. S. H. ale na Frasiera nema nic, nie je to tuctovy trapny serial, obsahuje inteligentny humor maniacim a kukam stale tych 11 serii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
akoze mala to svoj osobitny styl ..a uzasny humor
teraz si ho stahujem z torrentov od prvej serie..
njeje stupidny, trapny, je tam inteligentny humor (to tu uz bolo ale som to vedela aj predtym ....fakt super...frasier,niles,martin,daphne,roz,edy a ostatny ...... kebyze tam z nich niekto njeje uz to njeje ono.....ale tie uplne prve dily mi njak unikli de by som ich mohla zohnat?
No a Eddie(R.I.P.) bol velkým vzorom pre pomenovanie mojho hafana mali par podobnych vlastnosti tak sme ho podla neho pomenovali
Ale nechapem prečo to davaju tka neskoro