Thaqze chaT je fkt fajnyy....sa nekedy da dobre pobawiT....ae jednym moculinkO welKyM proBlemom Je....ze Vlastne neweS s Kym si pises.....bo kazdyyyy si moze popisat do profilikow co sa mu zalubkaaa....a thaq wobec nehapeM ako moze nekto powedaT ze neT fr
neviem ci najlepsim priatelom mi bol ale rozhodne najvacsou a vlastne aj jedinou oporou ked som to fakt potrebovala...a pritom sme si len par mesiacov pisali...stava sa
smilemuq-akose nom ked tho nehapes thaq tho prosto nehapes....ae powem ti len jedno....skalicania tha naca hapat seckO....a pisat thaqeto blubostiiiii...
boze ani som to docitat nemohla jak ma to nasieralo uz od zaciatku toto si niekto robi srandu zas ze?to nemoze byt takyto clovek s tymto jebnutym stylom pisania a zdrobneninkovanim aaaaaa grcaaaaaam z toho
pocuwajte tema je o inoM....a nom smola je ze ste asi trochu spomaleny...bo na nete uz nikto nepise s diakritikow...thaqze zastanci si dajte odpych pLss...toto foruM je pre normalnych ludI ne pre debiloV ako ste Vy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Tak je to lepsie.
ale je fajn, že si v tom, že si cool takí ludia mi vedia vyčariť usmev na tvári.. chytiť sa najnovšieho trendu a dufať.. tipujem, že si emo