Dnes sme boli so spolužiakmi v bile. Ja som si nič nekupoval s jedným kamošom tak sme vyšli cez jednu pokladňu a zastavil nás SBSkár aby sme ukázali tašky. Mal som tam jednu flašu bonaqua-y a začal,že keď nechcem problémy mám to zaplatiť lebo všetko je za
a tiež si myslím, že SBSkar nemá právo prehrabávať sa ti vo veciach len na základe toho, že sa mu nepáčiš... pokým nezapípaš pri východe (i keď teda bonaqua by asi nepípala, no
SBS-kár v obchode ťa nemá právo prezrieť sám, iba ak mu ty na vyzvanie ukážeš čo chce...taktiež si môžeš so sebou vziať nejakého človeka aby si mal svedka na prípadné nejasnosti...samozrejme že môžeš odmietnúť ukázať obsah napr. svojej tašky skôr ako ti ukáže nejaký dôkaz v tomto prípade kamerová záznam o tvojom čine...môžeš mu povedať že bez rodiča alebo zodpovednej osoby nič s ním riešiť nebudeš...
jediné čo môže SBS-kár v obchode je ukázať ti nejaký dôkaz a vynútiť tvoje priznanie, alebo zavolať políciu...
mne sa stalo že v Nemecku som vyšiel z obchodu k autu, a zrazu za mnou vybehla predavačka že volá políciu lebo som ukradol tabak v škatuľke a nemám sa brániť, lebo som zachytený na kamere...tak som počkal kým prišla privolaná polícia, a po jej dôkazoch zrazu nebolo ani stopy...teda - ak si nevinný, tak sa bráň...vždy a všade...
@sisooolq o tom trepem,že on nepripúšťal,že by som bol nevinný. Hovorím mu,že to je na kamere,že som nič neukradol. A on len znova a znova,že ak nechcem problémy mám si to zaplatiť,takže buď kamera nefunguje(nevedia dokázať,že som niečo ukradol ale ani to,že nie) alebo je fakt drbnutý a chcel aby som mal problémy... A inak tie nálepky Keď mám pri sebe vodu,žuvačky poprípade nejakú sladkosť,kým mi všetko polepí zmeškám prvú hodinu
na nete je kopec fejkov, aj predajna v ktorej som pracoval ich vedela objednat, ale kamery ktore sa tam nainstalovali funguju dodnes...v mensich obchodoch je mozne, ze budu nainstalovane fejky, ale v takych oblastiach ako hypermarkety su uz ine masinky, vid aj mna raz zaznamenali pri nekalej cinnosti, na ktoru nie som hrdy
@kristian1112 no tak ked mas nejaku tu sladkost a tak, to si nedavam lepit ani ja.. Vlastne, ja si nikdy nedavam nic lpntrolovat, pretoze pre mna to potrebne nie je..
uz chapem.. no to je riadny dement ten sbs-kar.. Na rvojom mieste by som mu povedala, ze som nic neukradla, nema ani dokazy, takze ma ist doprdele a odisla by som..
Ja som brigádovala v tescu, a tam teda pri tých kamerách majú ľudí, a to sme fest malé mesto. Riadne mi volá na pokladňu či tá tá zaplatila,lebo videl ako to v uličkách jedla a takéto drobnosti, všetko vidia.
@kristian1112 kamery funguju ale tak on si vas asi len tak nahodne vytipoval asi sa nudil urcite nepozeral na ziadne kamery lebo keby ano tak by vas predsa nemal preco zastavit ked ste nic neukradli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
absolutne nechapem, o com trepes..
1. je jasne ze tie kamery funguju, nac by tam inak boli..
2. preco by mal byt teda ten sbs-kar vymlety???
3. je takisto logicke, ze si pojdem dat oznacit nejaku flasu v taske, alebo aspon oznamit, ze mam taku flasu...
ale v tomto prípade bol aj SBSkar dosť debil
jediné čo môže SBS-kár v obchode je ukázať ti nejaký dôkaz a vynútiť tvoje priznanie, alebo zavolať políciu...
mne sa stalo že v Nemecku som vyšiel z obchodu k autu, a zrazu za mnou vybehla predavačka že volá políciu lebo som ukradol tabak v škatuľke a nemám sa brániť, lebo som zachytený na kamere...tak som počkal kým prišla privolaná polícia, a po jej dôkazoch zrazu nebolo ani stopy...teda - ak si nevinný, tak sa bráň...vždy a všade...
inak poznám obchody, ktoré majú síce kamery všade ale niektoré netočia na pásku len tak. čiže neviem no, ako by mi to dokázali kebyže niečo šľohnem
uz chapem.. no to je riadny dement ten sbs-kar.. Na rvojom mieste by som mu povedala, ze som nic neukradla, nema ani dokazy, takze ma ist doprdele a odisla by som..
@1 ako to môžeš napísať po prečítaní autorovho príspevku nechápem......
A teraz?
Teraz sú všade kamery!!!!