@mayo a vyriesil by som si to,samozrejme, aj sam. ale ked mi nevadia zmrdi ako klaudikvaaa a ako si sa teraz prejavil aj ty,tak nevidim dovod,preco si neulahcit pracu.
....
a ako tak pozeram...polovica ludi si nevie precitat popis. skveleee!
uplne rozhadzane umiestnenie, aspon v mojom prehliadaci. sice to zrejme splna umiestnenie voci tym jednotlivym veciam navzajom, ale cele je to posunute uplne hore a uplne dolava. (v mozille)
ludia, a fakt by ste si mohli odpustit tie urazky... mali by ste vidiet moje pokusy o programovanie :/ a to nemam 15
@alpanu drahá, nikto tu na neho nenadáva bezpríčinne.. ten zasran stále začínal na iných nadávať prvý a často bezdôvodne, to by si vedela keby si si ho všímala v iných fórach... tak mu treba, má sa vedieť správať.. fagan jeden nevychovaný
neviem chlapce o co ti ide, ale uz si ako ten debilko dede, co ho davaju dokola. vkuse sa len opakujes a uz len ked vidime tvoj nick, tak uz vieme o com bude status alebo forum. a to: mam dobru webku? kuknite webku. webka webka webka. ......... brrrrrr. sa spamataj uz konecne.
a je to otras. vyzera to tak na hovno, ze to az boli. a suhlasim s @klaudiqaaa a s @mayo - m
ale tebe je zbytocne nieco pisat, lebo tu zacnes kazdemu nadavat. napicuj si na mna kolko chces. je mi to fuck. ale uz sa prestan strapnovat pre boha!!!!
to nie o tom, že si nikto nečíta popis. len už sú proste negatívne naladení proti človeku, ktorý sa stále self-advertisuje. daj si to nabudúce do statusu, webku si otvorí fakt len ten, kto chce a vyhneš sa tomuto tu.
nebudem sa teda vyjadrovať k momentálnemu výzoru, ale pre istotu podotknem, že logo sa môže nahradiť, ale nesmie sa dať preč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Keď chceš byť dobrý webdeveloper, tak toto si, kurva, vyriešiš aj bez toho aby si zakladal fórum.
Ja pracujem na Macu, keď optimalizujem, tak proste zapnem windows a nepičujem tu ľuďom, ktorí ti píšu racionálne pripomienky.
Wake up.
....
a ako tak pozeram...polovica ludi si nevie precitat popis. skveleee!
ludia, a fakt by ste si mohli odpustit tie urazky... mali by ste vidiet moje pokusy o programovanie :/ a to nemam 15
[==========||=
result: YOU SUCK!
to ze je to hore a dolava je zamer,a chcem vediet,ci to tak je a nieje to rozhadzane inak
@etelnair
XD ta sadla
Toto nieje správny prístup, na to raz prídeš.
Ale hlavne, že ja som zmrd. Ďakujem!
..
niesi zmrd,ale komentar naspat si tak rozhodne posobil
fakt ta prosiiim,precitaj si poriadne popis,zamysli sa a potom do mna pindaj!
@mayo
tak moc si mi nadavat nemusel XD
a je to otras. vyzera to tak na hovno, ze to az boli. a suhlasim s @klaudiqaaa a s @mayo - m
ale tebe je zbytocne nieco pisat, lebo tu zacnes kazdemu nadavat. napicuj si na mna kolko chces. je mi to fuck. ale uz sa prestan strapnovat pre boha!!!!
nebudem sa teda vyjadrovať k momentálnemu výzoru, ale pre istotu podotknem, že logo sa môže nahradiť, ale nesmie sa dať preč