Hráme od 15 rokov hru, ktorá sa tak nazýva, ale poviem vám je to ako život, vždy a všase ide o peniaze, to niekedy ani už neí šport, stačí sa pozrieť na volebné kampane a oslovovanie kandidátmi politických strán
futbal je vec, o ktorej som si myslela, ze ma nikdy nezaujme a opak je pravdou.Je to zazivne a da sa na to pozerat.A ked uz je futbal katastroficky tak aspon jeden futbalista sa vzdy najde
No tak futbal milujem aj ja aj ho hrávam , ale ak mate nejaku babu o ktorej si myslite , že stoji zato , tak sa radsej vykašlite na futbal . JA som to neurobil a teraz to lutujem .no čo už .
Taaaak akoze ja som football kedysi naozaj nemusela... ale odkedy som prisla do UK...taaak saaaade samy football... tak som zacala fandit Chelsea.... a teraz pozeram skoro kazdy zapas, ktory hraju.... nemam rada Arsenal ani ManU nemusim... a Hotspurs neznasam uz len s principu lebo zijem v Tottenham a je to total diera....
Tak ja nepoznam lepsiu hru ako je futbal ved by som sa bez neho zblaznil.A chalani fakt je tazke rozhodnut medzi babami a futbalom ale tak baba ma nebude zivit
Adinka neni to strata casu.teda pre tych co to nehraju. pre mna by to bola.
Az sa divim kolko dievcat tu zerie futbal. Teda o schottinecke nam to je zname ze? naj fanusicka aku poznam dokonca aj trpet dokaze so mnou
Futbal to je pekna sprostost! Futbalisti su vsecia namysleny nepoznam jedneho nenamysleneho kopalistu! No zbabami si zahrat futbal to by ma bavilo no ale potom aj do sprchy by sme sli spolu!
myslim ze to co ty kecas su sprostosti. ja som futbalista a poznam kopec chalanov ktori nie su vobec namysleni.je mi jasne ze taka teoria teraz vladne ale myslel som ze len u bab
tak to som si aj ja myslela, ze su futbalisti namysleni ale fakt ich netreba hadzat do jedneho vreca.poznam ich vela co maju od namyslenosti daleko.namysleni su skor ty, ktori nic nedokazali a ani nedokazu.
pliskal si si stihol u mna overit tu teoriu co? a este za ten prispevok predtym ti dakujem misenko, ze naj fanusicka to som si ani nezasluzila ved teba trpet ked nemozes hrat no jedna hroza
...najlepšia a najkrajšia hra na svete, nič lepšieho nepoznám...a dnes je futbalový sviatok...AC MILáNO - FC LIVERPOOL...AC je môj obľúbený klub, takže AC do toho...
...futbal??? ....vela bab tvrdi, ze je to zbytocne behanie za loptou,,,ale su aj take ktore ho miluju!!! ...ja ho skor milujem, i ked ma casto pripravuje o mojho partnera, ktory ho hra!! (a ide mu teda dobre)-myslim... a moj tata trenoval kedysi tak ma braval so sebou na zapasy a treningy, preto som si ho asi oblubila...a to, ze vo futbale je korupcia,,,a kde ta nie je v dnesnej dobe?? ...ale futbal je hra,,,,hrac ktoremu nejde o peniaze ho hra preto, ze ho miluje,,,hra ho preto, lebo to, ze vide na ihrisko a kopne do lopty je prenho nieco uzasne...raz to opisoval jeden hoch ako to najuzastnejsie asi takto " nie je nic krajsie ako ked pridem na ihrisko a mozem kopnut do lopty , zdvihne sa prach a ja bezim a kopem a kopem, a tie rozmazane setuholniky, ktore na nej vidim.... proste goood....
V pohode. Kedysi som hravala futbal, velmi ma bavil. S babami sme mali druzstvo a vzdy sme isli s chalanmi. To bola haluz. Ale radsej ho hram ako sa nanho pozeram.
futbal to je ina supa...hram ho asi od 6 rokov..a aj ked su obcas casy ked sa nedari a clovek s tym chce prestat...ale to sa neda...stale potom opat a znnovu dostane chut heeh...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Keby som sa mal rozhodnut medzi babami a futbalom...Tak neviem ako by som sa rozhodol..
najlepsia kombinacia =DD
ale nie tak hadam ze baba a nie futbal...
aj ked poznam tie typy ktore si vyberu skor futbal
Hra je zábava!
Zábava je život!
FUTBAL je ŽIVOT!!!
úplne naj-super vec na celom svete (okrem xxx-u/
Nie je to len behanie za loptou, ako si myslí velmi vela ľudí, ale je to hra pri ktorej sa musí premýšľať a futbal bez mozgu = kopaná :o)
futbal je RELAX,POTEŠENIE,ZÁBAVA. . .je to dokonalosť
co kto hra futbal wie co je relax
Adinka neni to strata casu.teda pre tych co to nehraju. pre mna by to bola.
Az sa divim kolko dievcat tu zerie futbal. Teda o schottinecke nam to je zname ze? naj fanusicka aku poznam dokonca aj trpet dokaze so mnou
pliskal si si stihol u mna overit tu teoriu co? a este za ten prispevok predtym ti dakujem misenko, ze naj fanusicka to som si ani nezasluzila ved teba trpet ked nemozes hrat no jedna hroza
...fottball is best!!