No verím že slováci vyhrajú.... myslím že dedkovia typu Koller, Jankulovski a smoliar Rosický to proti naším mladým neuhrajú.... nech si česi hovoria čo chcú ale myslím že momentálne máme kvalitnejších futbalistov my, máme tu hviezdy ako Hamšík, Škrtel, mladý Weiss alebo Stoch zatiaľ čo niektorý český hráči sú dávno za zenitom....
Dal som za 15€ na Slovákov, čiže ak vyhráme chystám sa celú výhru prepiť.... bude to historický zápas.... tomu verím
Inak nechápem ako je možné že až toľko ľudí na birdzi šport nezaujíma, aspoň taký mám pocit.... niekedy mi to pripadá ako keby tu boli samí 100 kiloví pc nadšenci, ktorý ani pohyb nepoznajú....
@yebo by som povedal, ze skôr ten, kto sportuje, sa o sport aj zaujima... cize naopak
no mna sport zaujima, len co sa tyka tipovania, ale aj na to som moc lenivy... rozanalyzovat si tie zapasy, takze ja radsej "tipujem" na fixy, ak sa sem tam nejaky pritrafi
ale mozno, ze keby si rozbehol tu nejaku diskusiu o stavkovani, tak by sa to aj uchytilo podla mna...
tipujem aj ja dosť často, pár krát som si povedal že už viac nebudem ale nejako sa nedá prestať, zvlášť keď po ceste do školy idem okolo dvoch stávkových
ale stávkovať sa dá aj na iné veci ako šport.... tieto dve veci spolu až tak nesúvisia, lebo mám zopár kamarátov ktorý stávkujú a šport ich vôbec nezaujíma.... tipujú podľa kurzov.... a ja mám tú skúsenosť keď podávam a nepozerám štatistiky tak mi to skôr výde ako keď tam čumím hodinu
@yebo ten kto tipuje podla kurzov, tak fakt iba tipuje mne raz na tikete s 12 zapasmi nevysiel len jeden a prave ta najväcsia "tutovka" ... dal som na domacich kurz 1,12 ... len tak aby to trosku este posunulo kurz hore... futbal, Chile, domaci boli 2. v lige a hostia asi 20. ... nemam co dodat... odvtedy idem do stavkovky len ked sa dozviem o nejakom fixe... vtedy to je o niecom inom
@strejdabob mne sa už viac krát stalo že tutovka skrátka nevyšla, neviem prečo ale najčastejšie sa mi to stáva keď tipujem Bundesligu, ale v poslednom čase kurzy menej ako 1,5 nedávam.....
dnes som podával na SVK v Niké a kurz bol 2,65... na CZE bol myslím 2,5 a na remízu 3... čiže kurzy na ten zápas sú pekné
no veľa ľudí dava na Slovákov už je len 2,68 ,,, a verím že zajtra už bude len 2,45 ...
A ja netybujem podľa kurzov ale aj podľa výsledkov, a podľa foriem viď posledná fotka v albume bolo to strelene za 20 € ,, ale neboj aj tak som ešte v mínuse ,
@Strejdabob ,, no keby sa mi podarilo takto vyhrať 3 krát za uhorský rok a nie raz ,, tak aj ja by som bol v pluse ,, ale verím tomu že raz sa to podarí a ako vravel jeden herec : a pak si vás všeckych kupim
kks nesklamali ked sme hrali s českom prvy krat co sa ide o MS tak dufamže nesklamu nás ani na domácej pôde !!! takže zajtra sa ide nato kks musime vyhrat držím im palce
A ano posrali sme to,, kokot, na jaku piču skákal cez ten plot, keď vedel že dostaneme žltu kartu,, just byť trénerom, tak ho vystriedam, sakra sním,,, cely zápas dostal, nebyť jeho ,, tak mame istý postup,, teraz, je to otázne ... sakra,,, kurva ,, @17shano prečo som Ťa nepočúvol ,,, aj keď ,, toto nečakal nikto, pekne sme hrali,, pekne sme vyhrávali, a dva krát ,, takto to pokaziť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Dal som za 15€ na Slovákov, čiže ak vyhráme chystám sa celú výhru prepiť.... bude to historický zápas.... tomu verím
- kupil som si ten novy televizor co ma obraz v obraze
- to je co?
- ze pozeras 2 programy naraz
- hej? a ake to je?
- pozeral som vecer futbal, naraz davali slovensku corgon ligu a anglicku premiership
- a?
- vies co? to nie je ina liga, to je iny sport
SLOVENSKOOO !!!
takze vyhráme tak či tak
a toto som myslel všeobecne, nie len na túto tému.... témy o športe sa tu nejako nechytajú, nikto nemá záujem....
no mna sport zaujima, len co sa tyka tipovania, ale aj na to som moc lenivy... rozanalyzovat si tie zapasy, takze ja radsej "tipujem" na fixy, ak sa sem tam nejaky pritrafi
ale mozno, ze keby si rozbehol tu nejaku diskusiu o stavkovani, tak by sa to aj uchytilo podla mna...
tipujem aj ja dosť často, pár krát som si povedal že už viac nebudem ale nejako sa nedá prestať, zvlášť keď po ceste do školy idem okolo dvoch stávkových
ale stávkovať sa dá aj na iné veci ako šport.... tieto dve veci spolu až tak nesúvisia, lebo mám zopár kamarátov ktorý stávkujú a šport ich vôbec nezaujíma.... tipujú podľa kurzov.... a ja mám tú skúsenosť keď podávam a nepozerám štatistiky tak mi to skôr výde ako keď tam čumím hodinu
papierovo
Doma
3-3-3-3-0-0-3-0-1-0
Česi vonku
1-1-3-0-1-1-0-3-1-0
Mi na remízy hrať nevieme, bud vyhráme alebo prehráme, ale ego už mame , aspoň čo sa týka zápasov doma ...
Slovensko vs. San Marino 7:0
Slovensko vs. Lichtenštajnsko 4:0
Slovensko vs. Poľsko 2:1
Slovensko vs. Severné Írsko 2:1
Češi s Poľskom prehrali, slovinskom remiza, marokom remiza, san marino porazili len 3:0 ,,
Čiže zajtra sa držte a nesklamte !!!!!!!!!!!
275 € bude mojich
dnes som podával na SVK v Niké a kurz bol 2,65... na CZE bol myslím 2,5 a na remízu 3... čiže kurzy na ten zápas sú pekné
A ja netybujem podľa kurzov ale aj podľa výsledkov, a podľa foriem viď posledná fotka v albume bolo to strelene za 20 € ,, ale neboj aj tak som ešte v mínuse ,
Neznášam: nejaký kokot, tu niečo tresne z brucha ....
A ak mu dal človek loptu to by vyzeral ale schopne ....
zhorte česi, nech žije morava a slezko
@17shano 3 kurz vo fortune na našich prisahám ešte trochu stupne a pôjdem dať na slovakov 500 € ,,,
@Strejdabob
takze Prehrame.