Moji spolubývajúci práve pozerajú futbal. Za celý svoj život, som nepochopil, prečo majú chlapi radi futbal. Mne to príde také divné, až nechutné, keď sa heterosexuálni chlapi dívajú na 22 chlapcov, čo si cupitajú po zelenej trávičke v tričkách zapravenýc
ja pozeravam velmi rad futbal, a nekukam na 22 muzov ako behaju ale na to ako si napriklad nahravaju ale hlavne na goly .... a su to ludia ktori dokazali v zivote ovela viac ako 95% ludi tu na Birdzi.....niektori maju vychodenu aj vysoku skolu takze o tom ze maju len zakladku len prehanate, samozrejme su aj vynimky....
a rad by som sa spytal.... kolko akoze "spevakov" vasho oblubeneho metalu ma vysoku??
podla mna nie je na pozerani anglickej ligy, spanielskej ligy, ligy majstrov a MS alebo ME vo futbale nic zle.. ma to svoju kvalitu a rychlost = atraktivitu..
ja napriklad nechapem ludi, co chodia na slovensky futbal..
@vsetkynickysuobsadenedoboha ved ja im to doprajem, uz tom tu aj jednemu zazelal prijemnu zabavu, ja len ze to nechapem, co na tom vidia... nic viac, nic menej
Ani ja to nechápem, nechápem celý futbal, keď sa chcú ľudia hrať nech si zakopú do lopty (aj ja to robím rád) ale dostávať za to také prachy a všetko, ako keby to niečo znamenalo pre svet, veď sú kvôli tomu len hádky a chaos.. Deťom v afrike by som tie peniaze radšej dal, keď ich ľudia môžu rozhadzovať na také pičoviny.
@uspavanocka ale to nie je nazor... ja za to nemozem, ze mam vo vseobecnosti rad ine veci ako drvivej vacsine ludi, ci uz ide o hudbu, zabavu, sposob obliekania, alkoholicke napoje a jedlá, hav hav atd. atd..
chlapský? videli ste vôbec niekedy niekto na živo futbalistov? každý jeden je metrošský buzerant s ružovým svetríkom, dvihnutým golierikom a vygelovanými vláskamiokrem toho bez mozgu....grcám
@40 no tak to si zabil chlape a poriadne... asi si videl veľmi málo futbalistov naživo =D, väčšina je normálna), len malé percento sú tí vygélovanci ,ale sú takí výrazní že ľudia si väčšinou všímajú ich...
každé mu sa páči iné... ja sa nedokážem pozerať na moto"športy" a nechápem ľudí čo platia vstupné za to aby popred nich 60x preletel jeden rozmazaný fľak =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a poznam jedneho chalana, ktoreho to tiez nebavi
nech si kazdy pozera co chce. ja nechapem preco polka birdzu pocuva metal a co. na co to riesit.
ale taky hokej
@goth111 prajem prijemnu zabavu
ja pozeravam velmi rad futbal, a nekukam na 22 muzov ako behaju ale na to ako si napriklad nahravaju ale hlavne na goly .... a su to ludia ktori dokazali v zivote ovela viac ako 95% ludi tu na Birdzi.....niektori maju vychodenu aj vysoku skolu takze o tom ze maju len zakladku len prehanate, samozrejme su aj vynimky....
a rad by som sa spytal.... kolko akoze "spevakov" vasho oblubeneho metalu ma vysoku??
ja napriklad nechapem ludi, co chodia na slovensky futbal..
A teraz k téme.Každý nech pozerá to čo ho baví,a teba do toho akurát velké H a malé o.
každé mu sa páči iné... ja sa nedokážem pozerať na moto"športy" a nechápem ľudí čo platia vstupné za to aby popred nich 60x preletel jeden rozmazaný fľak =D