no co...futbal je krasna hra, preco by ju nemohli hrat aj zeny...sem tam si pozriem na eurosporte ked davaju nejake zenske sampionaty...niektore maju celkom dobru techniku ale postradaju silu, rychlost...len nie je dobre ked niektore vyzeraju jak muzatky
obdivujem ich, a ich talent... mám rád keď sa aj dievčatá zúčastňujú na športových aktivitách a myslím, že majú možno aj väčší cit pre hru, ako my chlapi...
mozno su to super baby, ale futbalom sa to neda nazvat, aj ked pozeras majstrovstva, tak aj na tej najvyssej urovni je to nahovno, ale tak ked ich to bavi nech si zahraju :p
Nepoznám pôvabnejšie ženy, ako futbalistky. Každá rozumná žena sa predsa venuje futbalu. A my muži, hurá do modelingu. Som tvrdým zástatncom unisexuality.
Zeny by nemali hrat futbal ale to sa este da , ked ale hraju Hokej tak to je smiesne pozerat sa na to ako niekto robi to co mu je absolutne neprirodzene a okrem toho nemam rad zeny co sa hraju na drsnacky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a čo sa týka tých mužatiek,,,nuž, hej,,,podaktoré su také, ale su aj výnimky...(dufam ze ja som výnimka hee,,,,,ale sak futbal je len hra,,,