@1 no já som už dlho predtým hrávala futbal a keď som prestala, tak za mnou prišli z nášho zväzu, či by som nechcela aspoň rozhodovať...tak som sa prihlásila @2 já som sa k tomu dostala cez kamoša, on je rozhodca a dal mi taký leták, ktorý vlastne koloval všade po škole, tak myslím, že by mal byť niekde u vás
... tu máte link, kde sú podrobné informácie
(dúfam, že to nie je proti pravidlám birdz-u)
www.futbalsfz.sk/sfz/komisia-rozhodcov/
@4 no predovšetkým musíš vedieť pravidlá futbalu je to taká malá brožúrka veľmi zaujímavá a musíš sa naučiť byť odolný voči divákom...chápeš, urážky a tak....a máš to o to ťažšie, keď si žena
moj otec bol medzinarodny futsalovy rozhodca
piskal MS vo futsale ´99 a obdobu LM na futsal sposob v Moskve par rokov potom
a samozrejme slovenske sutaze
poznat pravidla je zaklad
vediet si zachovat chladnu hlavu, udrzat si autoritu (mat jasny pristup, aky standard nasadis, taky si udrzat), mat na vsetkych rovnaky meter
brat hru s citom, mat v nej prehlad, vediet koho mas na druhej strane ihriska ako partaka (zalezi na tom, je rozdiel, ked je tam chlapik ktory to bez problemov ubeha a ked je tam postarsi pan, ktory sa drzi najma v strede)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@2 já som sa k tomu dostala cez kamoša, on je rozhodca a dal mi taký leták, ktorý vlastne koloval všade po škole, tak myslím, že by mal byť niekde u vás
... tu máte link, kde sú podrobné informácie
(dúfam, že to nie je proti pravidlám birdz-u)
www.futbalsfz.sk/sfz/komisia-rozhodcov/
piskal MS vo futsale ´99 a obdobu LM na futsal sposob v Moskve par rokov potom
a samozrejme slovenske sutaze
poznat pravidla je zaklad
vediet si zachovat chladnu hlavu, udrzat si autoritu (mat jasny pristup, aky standard nasadis, taky si udrzat), mat na vsetkych rovnaky meter
brat hru s citom, mat v nej prehlad, vediet koho mas na druhej strane ihriska ako partaka (zalezi na tom, je rozdiel, ked je tam chlapik ktory to bez problemov ubeha a ked je tam postarsi pan, ktory sa drzi najma v strede)