@nicmanenapada nj zabant a corgon to je SK klasika kto to ma kurva pit ? ja sice tieto specialitky co pises nepoznam ale aspon klasicke ceske si rad dam tam je istota ze to je dobre
@nicmanenapada nj ale zas ide aj o cenu a o moznost si take pivo vobec dat ja tu v tejto jebnutej dedine mam ohromny vyber ! corgon alebo bazant a chcu za to skoro euro uz v okolitych dedinach maju pekne rozne ceske piva aj take trosku nekomercne svijany,rebel,litovel a aj cierne a rezane u nas ani to neni dpc a normalne za 70-80 centov ... no a v BA tiez pod euro tazko uz asi ide lepsie pivko ze ? hmm najlepsie sa pekne vybrat do Ceska a tam v kazdom trosku vacsom meste je vyber ci uz mensich pivovarov domacich alebo zname znacky od vymyslu sveta a ceny jak v raji 23 korun 25 a podobne ... no ale uz som sa tak rizpisal ze neviem ci to vobec dava zmysel ten koment ale snad ano
@Nicmanenapada tak v nejakom senku snad ale za 90 centov bude v BA ten corgon dajme tomu urcite no to neni ziadna slava a jasne ze 25 kc je asi 1 euro ale tak cesi nepozeraju na to aky je momentalny kurz u nich to je proste 25 korun a to pivo je vacsinou fakt dobre no najdu sa samozrejme aj sracky ako u nas ale tak z takeho vyberu to je jasne ze musia byt aj take ..... to je super ze si varis kde beries suroviny na to ? posli mi jedno na okostovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
V BA celkovo pivo pod euro nezohnať. Ale ruku do ohňa za to nedám, nepoznám tu všetky podniky
23-25 českých korún je predsa tiež skoro euro Ale ak ide o pomer cena / kvalita, tak áno, je to lepšie v ČR.
A preto, že tu na Slovensku bola vždy s tým dosť bieda, začal som si variť vlastné