neviem ci ste to uz videli, podla mna je to taky slabsi odvar simpsonovcov, ale tym ze sa to neodohrava v nasej realite je to fakt dost divne. aky na to mate nazor? je to podla vas lepsi alebo horsi serial ako simpsonovci?
je to serial. reziruje ho ten isty clovek ako simpsonovcov,ale je novsi, ma lepsiu grafiku a celkova krezba sa mi viac pacila. viem ze simps. su ovela starsi, ale myslim, ze po tejto stranke ich futurama predbehla.
Futurama je jednoznacne lepsia ako Simpsonovci. Hlasky su uplne super a proste... najlepsi animovany serial na svete
"Vesmir je nekonecny... az do chvile, nez pridete na jeho koniec a obrovska gorila po vas hodi barel..."
Jedna z najlepsich scen:
Epizoda "War is the H-word"
Kif stlaci gombik a zjavi sa hologram zobrazujuci planetu.
Nixon: Planeta Spheron 1.
Fry: Super efect.
Zapp: Je to mala, skareda planeta bez akychkolvek zdrojov alebo strategickej hodnoty. Otazky?
Man: Preco potom stoji za to umriet koli tejto planete?
Zapp: Mna sa nepytajte. Vy ste ten, kto bude umierat.
Fry: Ehm, len zo zvedavosti: kto je nepriatel?
Zapp: Spravna otazka. Nevieme nic o ich jazyku, ich historii ani o tom, ako vyzeraju. Ale predpokladame toto: su za vsetko, za co my nie sme. A navyse, povedali mi, ze vy chlapci vyzerate ako kreteni.
futurama je lepsia ako simpsonovci lebo zacinala ked simpsonovci koncili, uz sa im proste minuli namety a tu sa vratili tvorcovia v novej a lepsej forme...
prve dve-tri serie futuramy sa mi pacili, to by som povedala, ze je lepsia ako simpsonovci ale uplne ma sklamala 5.to bolo absolutne o nicom.u mna je the best profesor farnsworth a aj zapp brannigan
hmm zo zaciatku sa mi to velmo nepozdavalo, ale po odsledovani vsetkych casti mi to pride velmi super.ak ste zvyknuti na simpsonovcov,tak sa vam to nebude zdat az take super ale ludia, ktori zboznuju sci-fi si to zalubia.doporucujem si pozriet aj film bender´s big hit. je tiez super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
"Vesmir je nekonecny... az do chvile, nez pridete na jeho koniec a obrovska gorila po vas hodi barel..."
Jedna z najlepsich scen:
Epizoda "War is the H-word"
Kif stlaci gombik a zjavi sa hologram zobrazujuci planetu.
Nixon: Planeta Spheron 1.
Fry: Super efect.
Zapp: Je to mala, skareda planeta bez akychkolvek zdrojov alebo strategickej hodnoty. Otazky?
Man: Preco potom stoji za to umriet koli tejto planete?
Zapp: Mna sa nepytajte. Vy ste ten, kto bude umierat.
Fry: Ehm, len zo zvedavosti: kto je nepriatel?
Zapp: Spravna otazka. Nevieme nic o ich jazyku, ich historii ani o tom, ako vyzeraju. Ale predpokladame toto: su za vsetko, za co my nie sme. A navyse, povedali mi, ze vy chlapci vyzerate ako kreteni.
Bender: Oni vyzeraju ako kreteni! Argh!
futurama je lepsia ako simpsonovci lebo zacinala ked simpsonovci koncili, uz sa im proste minuli namety a tu sa vratili tvorcovia v novej a lepsej forme...
Mozem vrelo odporucit, podla mna je lepsi ako simpsonovci.... Hlavne Bender....