dnes som bolo odpovedat ( mno skor som mala napisat co si pamatam s atomovej fyziky ) , mno a ja som jej to napisala a na neco sa ma ete spytala a povedala ze dobre Stranakova a ja som sa jej spytala ze co mi daal na vysvecku (vychadzala mi 4) a ona ze
hmmm pamatam so do teraz ako mi dala ucitelka na zakladnej skole 3 bol som velmy nespokojny citil som sa na dvojku, Chcel som lepsiu a nedala mi a sralo ma to. Som sa hambil.
no, niekto si potrpi na tie hlupe cisla...a nechapem, preco by nemohla byt narocna...na seba..za to ze ma 3?? no a?? ja to chapem..niekedy to proste nevyde... ja mam z chemie teraz medzi 1-2 a nemam sajn o com sa ucime..jednoducho mi cirou nahodou vysli pisomky...aj tak je to len drble cislo, kitore vobec nepoukazuje na vedomosti...
Ja môžem celú strednú školu jebať, mával som trojky a aj nejakú štvorku na vysvedčení a aj tak som zmaturoval na jednu dvojku najhoršie.. tak fakt že jebať celé známky..
a vo fyzike je mozne vsetko..ja mam tez medzi 3-4 a nemozem povedat ze by som sa priebezne neucila..proste tomu nechapem ani keby co bolo..co uz..tak zdielam tvoju radost dufam ze to aj mne vyjde
atomovu fyziku mame teraz aj my btw
a pre vas 15 rocnych zakladkarov to je asi nepochopitelne ze trojka je vazne DOBRA.
ale veď tá 4 sa dá v pohode dostať...dostaneš 5 z dákej neohlásenej písomky,potom dáku 4 z ďalšej písomky a ledva to vysereš na 3. a učiť sa na každú hodinu sa naozaj nedá, najmä keď máš v jeden deň 9 hodín a nestíhaš sa ani vysrať. tak buď všetci chodíte na základku,k de má aj magor dvojky...alebo fakt neviem:p
ty kokos aj ja ceem mne vychadza 4 z fyziky..ale som mala znamky 23 tak ma vyskusala po tom co som nebola dva tydne v skole dostala som 4 tak sa najebala ze sa nic neucime tak nam dala pisomku a to som dostala 5..ted sme pisali pisomku a ked to budem mat zle asi sa zabijem lebo budem mat 4...thaze da sa spoko dostat 4 z predmetu ked je ucitelka pica..sory za vyrazy ale uz nemam nervy na skolu...
18- p=resne tak...a este ako si spominala, ak su v ten den aj ine pisomky...my sme napriklad dnes mali pisomku z ekonimiky na seminary a este som pisla apisomku z chemie...+ ucila som s a matuiku, no a na fyziku mi nevystal cas...ono je to aj trosku o tom, z coho idem maturovat, cize fyziku mam v pecku..a este nas uci aj taky dedulo, co ma skoro 100rokov, nepocuje, a casto sa mu stava, ze zapise znamku inemu ako tomu, kto odpoveda...a btw, unho sa z odpovede neda dostat lepsia znamka jak 3 ja som napr dostala 2x5 .... no, jednoducho jnechapem tomu aj keby co....
2. to co je za blbost ta tvoja reakcia? ja som na gymnaziu mala aspon tri stvorky pravidelne (matika, fyzika, chemia) a bola som z nich stastna-prestastna a vies preco? lebo ma tieto predmety nikdy nezaujimali, bola som rada, ze som vobec presla. zo spolocenskych som mala same jednotky, pretoze ma bavili a na vyske pokracujem v studiu dejepisu a obcianky. o znamky mi nikdy neslo lebo hodnotenie ucitela je velmi subjektivne. ked ta chce ucitel potopit tak ta potopi.
trojku z fyziky som v zivote nemala. tesim sa s tebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ved staci sa dobre vydat...
a vo fyzike je mozne vsetko..ja mam tez medzi 3-4 a nemozem povedat ze by som sa priebezne neucila..proste tomu nechapem ani keby co bolo..co uz..tak zdielam tvoju radost dufam ze to aj mne vyjde
atomovu fyziku mame teraz aj my btw
a pre vas 15 rocnych zakladkarov to je asi nepochopitelne ze trojka je vazne DOBRA.
trojku z fyziky som v zivote nemala. tesim sa s tebou