Ako nehnevajte sa na mna nechcem nikoho urazat,len nechapem ako mohol vyhrat gabosh so svojou dilemou Honkong alebo kosice...nad jogurtovou kulturou a jej vtipnym videom..Ako to sa neda porovnat ako mozete tie vylevy ocenit ipodom a fakt zaujimave a origi
hmmm no tak keby mali hlasovať starí useri tak by to gabosh určite nevyhral (je otrepaný, a jedným ipodom sa tu už vychvaľoval) radšej by som to fakt dal tej kultúre
zmier sa s tym, ze ta to trapit nemusi, nic z toho nemas akorat si budes citat kokotne komentare, super zabava ked nejdes este spat Zmieeeeeeer sa stýýýýýýýýýýým
Ak by sa hodnotila kvalita, tak v tej sutazi bolo vela kvalitnych videi, ktore sa nedostali ani do top 5 alebo ani do top 10. V pravidlach bolo uvedene, ze najsledovanejsie videa vyhraju. Najviac ludi pozeralo Gabosha...
(Inak tento mesiac predbezne vysledky vyzeraju trochu inak, vyzera ze do Top 3 sa zatial dostali ludia, ktori doteraz nevyhrali, ale este je len tretina mesiaca, este sa to moze zmenit, jedna osoba z byvalych vitazov sa vsak blizi k Top 3)
no ale tomas ved je jasne, ze potom mozu vyhrat len ti oblubenci.. a ti co sa fakt snazili alebo nemaju prachy na mobil a dali zo seba vsetko budu mat hovno..zatial niekto kto ma zvysnych 300 baby do honkongu dostane este aj mobil sila lebo jeden asi nestaci vies nechcem urazat tvoje taktiky ale nezda sa ti to trosilinku nezmyselne...nebolo by lepsie keby si dal tie podla teba nejoriginalnejsie na jeden link a nech ludia rozhodnu??
@9 pozri vo vseobecnosti je cely birdz hovadina, je to iba zabijak nudy...a utocisko pre deti, ktore nemaju co povedat tym 20% normalnej populacii birdzu
@schizofrenik@13 ale ved sa hlasovanie nebolo ziadne! Vo fore bola len anketa (ze koho tipujete z top 10 najuspesnejsich,ze kto vyhra, skor to bolo len pripomnutie tych najlepsich a najuspesnejsich z celeho mesiaca tesne pred koncom sutaze)...
Vyhodnocovanie neprebiehalo hlasovanim!!!! Sutaz bola hodnotena sposobom "najsledovanejsie video", priklad Gemina - mala serial, ktory zo zaciatku nemal velku sledovanost, ale ako pridavala dalsie a dalsie a dalsie videa (dalsie casti serialu) o piskotach, tak vela ludi co si to pozreli, si nasledne pozreli aj ostatne casti. To iste gabosh, ak nejake jeho video niekoho zaujalo, tak si iste percento ludi pozrelo aj starsie jeho videa.
@15 nemam pocit ze by @hajzelodkosti niekoho chcel urazit... Povedal to co povedal, Birdz nie je Radio Devin ani CT2, Birdz je zabavka pre ludi. Birdz chce zabavat, chce byt zabavnou sucastou tvojho zivota.
sice znacky ako puma a podobne picoviny nemam rad, ale keby si mam vybrat medzi iShitom a tymi handrami, tak je volba jasna imho je na tom jogrutova kultura lepsie
podla mna je hlupost aby vyhralo najsledovanejsie video...to je velmi nepremysleny system...vsak predtym ako si idem nejake video pustit, tak este nepoznam jeho obsah...cize hodnotit sutaz podla sledovanosti je troska dost scestne...malo byt skor nejake hlasovanie, ktore by bolo na zaklade toho, co by ludia uz videli...a tak by malo sancu vyhrat najoriginalnejsie video...toto je uplna hlupost...
0. tu uz je vsetko mozne, ja napriklad nechapem ako sa do top (tusim 10?) mohol dostat stephan s tymi jeho trapnimi uspavacimi videami. napriklad toto malo velmi kladne ohlasy a ja na tom nevidim ani minimum vtipu. skor krutim hlavou, ako toto moze niekto dat dobrovolne na net.
100% súhlas s peter_piper to video je asi to najhoršie na tomto webe a hodnotenie podľa toho koľko ľudí si to pozrelo je fakt demencia, ja som sa to napríklad pozrel iba preto lebo som sa bavil na tom ako sa niekto dokáže dobrovolne takto strápňovať a určite nie preto lebo sa mi to páčilo alebo niečo podobné...
A gemina?Tá tam myslím tiež nemala čo robiť kedže to video bolo úplne stupídne a nahralo by to aj 5-ročné decko lepšie...
No asi je zbytočné už o tom diskutovať, zmeniť sa to nedá.
A že sa to vyhodnocuje podľa toho, že koľko ľudí si ten videoblog pozrie, to spravodlivé určite nie je ale asi žiadny systém by nebol úplne spravodlivý.
A možno by som sa zastala Gabosha, že ak ked nebol najoriginálnejší videoblog, aj tak začal s videoblogovaním ako prvý na birdzi a venoval tomu asi aj najviac času. Takže možno si to aj trochu zaslúžil...
presne tak, ja to náhodou Gaboshovi prajem. začal s videoblogmi ako prvý, pridával ich stále a ten, komu sa to nepáči, mohol tiež nahrať svoje vlastné video a pokúsiť sa uspieť.
ja sa k tomu radsej nevyjadrujem iked.. jogurtova kultura to video mala tiez dobre...ale tym ze gabosh s tym zacal prvy a stale pridaval..neviem no..aj tak to je uz teraz jedno tak co..
no ja by som nedala vyhrať ani jednému...ak išlo len o počet pozretí...pffff, tak to je somarina pekná...nechce sa mi tu rozpisovať, prečo by oni nemohli vyhrať, ale v kocke...absolúúútne ma ani jedno nezaujalo...myslím, že tu šlo len o zainteresovaných...je to neobjektívne hodnotenie potom, ak sa konalo podľa počtu pozretí, elbo je jasné, že gabosshove videjká si každý pozrie, keďže je tuším prvým videobloggerom tu, a stal sa akousi istou tradíciou...a jogurtík je síce vtipný, ale ech ech, slabé, inak to video púšťal tomáš na stretke , to bol vôbec asi môj prvý videoblog, čo som videla , a akurát ma oslovil najviac ten prvý slovenský horor...myslím, že ten to mal vyhrať...bolo to nápadité, niečo nové, revolučné , najzábavnejšie zároveň...
suhlasim zo Zipporah...gabosh je "tradiciou" (hlupe slovo ale nenapada ma normalnejsie) tak ked tam hodi vlog tak si ho takmer kazdy kukne len tak ze co dnes zapoti (v tom dobrom slova zmysle ) kazdopadne v 2 kole sutaze je to sucheeeee...musim aj nieco s tym urobit.. vtipkujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a jogurt si ma ziskal....cize...osobne som rada..ze nevyhral stefan
(Inak tento mesiac predbezne vysledky vyzeraju trochu inak, vyzera ze do Top 3 sa zatial dostali ludia, ktori doteraz nevyhrali, ale este je len tretina mesiaca, este sa to moze zmenit, jedna osoba z byvalych vitazov sa vsak blizi k Top 3)
Vyhodnocovanie neprebiehalo hlasovanim!!!! Sutaz bola hodnotena sposobom "najsledovanejsie video", priklad Gemina - mala serial, ktory zo zaciatku nemal velku sledovanost, ale ako pridavala dalsie a dalsie a dalsie videa (dalsie casti serialu) o piskotach, tak vela ludi co si to pozreli, si nasledne pozreli aj ostatne casti. To iste gabosh, ak nejake jeho video niekoho zaujalo, tak si iste percento ludi pozrelo aj starsie jeho videa.
pre porovnanie
» tv.birdz.sk/telka/stephan/p...
» tv.birdz.sk/telka/stephan/p...
naozaj nechapem...
A gemina?Tá tam myslím tiež nemala čo robiť kedže to video bolo úplne stupídne a nahralo by to aj 5-ročné decko lepšie...
A že sa to vyhodnocuje podľa toho, že koľko ľudí si ten videoblog pozrie, to spravodlivé určite nie je ale asi žiadny systém by nebol úplne spravodlivý.
A možno by som sa zastala Gabosha, že ak ked nebol najoriginálnejší videoblog, aj tak začal s videoblogovaním ako prvý na birdzi a venoval tomu asi aj najviac času. Takže možno si to aj trochu zaslúžil...
a btw, založiť takéto fórum je ozaj od veci.