ja byvam v GA....presnejsie na Severe....tak paci sa mi mesto len to trosku prehanaju s kruhovymi ....inak bavit sa chodim do Arkadie...alebo ked tam nic neni tak len tak vonku...do Jamy nechodim vobec .....nejako sa tu premnozili cigani...ale inak som spokojny....
ja tiez byvam na Severe, podla mna je nase mesto vcelku fajn, take akurat velkostou, aj vybavenost sa rozrasta, rovnako nove domy /tak trochu aj vdaka mne/, ja raz za uhorsky rok zbehnem do cajovne alebo na amfik, inak chodim len hravat tenis k amfiku, kedze pri nemocnici uz zavreli kurty tento rok, aj by som chcela v GA ostat, ked sa podari raz osamostatnit, vlastne tu mam aj robotu tak trochu uz a zda sa, ze je to celkom perspektivne, skoda len ze tu nemame nejake divadlo alebo nieco take a viac tenisovych kurtov za dobru cenu...
na tenis moc nechodievam... a co hovoris na kupalisko??? kks...ja som raz isiel vecer s kamaratmi kuknem doprava a skoro hotovy Kaufland...a ani som o tom nevedel ze tu take bude :- smiley::....lebo moc tym smerom nechodim :..len mi trosku vadi ze ked chcem ist autom do Tesca tak sa musim je*at cez 3 kruhove.....ale inak pohoda
nastasie odtial niesom ...ako nehovorim ze v BA je dopravna situacia super ale ked idem cez Galantu a Salu tak ma ide rozjebat z toho ako tam nevedia domaci jazdit plus na kazdom kroku kruhac
@11 nebud taky :....ja byvam oproti zakladnej skoloy........no fuj to je ale vyhlad .....mohli by ju zrovnat zo zemou :...eni tu az tak zle.... :...len by mohlo byt menej ciganov a kindermafianov
chodím tam do školy .... majú tam divné pizza rožky, ktoré milujem ... po mojom Galantské pizza rožky aaa divné námestie ... chodí tadial veľa áut, stále a Galanta má len niečo pod 16 mil. obyvateľov ??? hmmm .....
@19 a ked bude vybudovany obchvat cez mesto, na ktorom sa pokial viem uz pracuje, tak cca za 2 roky uz nebude cez centrum chodit tolko aut, hlavne nie nakladnych...
a co je divne na nasom namesti? podla mna je vcelku fajn, ak si odmyslime vecne porozbijane svetal v zemi, ludia sa tu nevedia chovat a nic si vazit...
neviete niekto o niekom dobrom v GA, kto by ma za rozumnu cenu naucil hrat na gitare? /spanielka/ pripadne ci by ma zobrali na hudobnu teraz v 22-och rokoch niekam?
Sorry že som zbadal túto tému až o 10 rokov neskôr ale aj ja som z Galanty. Sídlisko revolučná štvrť (za políciou). Nepáči sa mi mesto a keď budem mať možnosť sa odsťahovať tak určite pôjdem inam. Chodievam hocikde či už kedysi tá arkádia, jama, už nefungujú asi, pizzérky del corso, taverna, do kina zvyknem ísť, na tanečnú zábavu v kulturáku, na jarmok, kúpalisko keď fungovalo, wellnes viktóra, papučka krčma, čajovňa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ani Kaufland som este nevidela, nemam tade moc cestu teraz... ale zas nejak ma to ani netrapi, este ani v nasom Lidli som nebola
@6 a podla coho sudis, ze tu mame nejaku mafiu, nebodaj na takej urovni ako spinava Sered?
@7 no vecer je to tu celkom pokojne, mne sa to paci celkom tak, iny je z toho na nervy... ale ked takto zijes odjakziva a si pokojnejsia dusa...
a co je divne na nasom namesti? podla mna je vcelku fajn, ak si odmyslime vecne porozbijane svetal v zemi, ludia sa tu nevedia chovat a nic si vazit...
ako to tam vyzera, oplati sa tam ist vlastne, nikdy som tam nebola na silvestra, hoc tu byvam cez 22 rokov...