poznáte niekto túto fajnú akciu?? koná sa túto sobotu v meste, takže keď uvidíte típkov prezlečených za hiphoperov, motorkárov a španielskych mafiánov striekajúcich sa vodnými pištolkami nečudujte sa
kukni to tuto, ale dnes bol tusim posledny den registracie.. ja som sa o tom tiez dozvedela na poslednu chvilu a to len tak ze mi volal priatel ze som zaregistrovana
Videla som na Slavcone ich "prezentačnú scénku" ak sa to tak dá nazvať, proste také krátke divadielko ktoré bolo zároveň ako pozvánka na akciu.
Ale náhodou sa mi to páčilo, bolo to domyslené do detailov, takže tá akcia môže byť tiež fajn (až mám chuť ísť v sobotu do mesta len aby som videla ostreľujúce sa gangy )
Hmm kazdopadne tam pojdem kuknut a dufam ze sa aj zapojim ponevac az dnes mi o tom tipek povedal ale je to jeden z oraganizatorou tak sa snad dostanem dnu
Pentagon klub vladne tento rok Prešporku, 507litrov sme nahrali a dokonca Sandra (ja ) vyhrala ocenenie Najlepší šušťák hry brutálny zážitok, brutálna svalovica..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
kukni to tuto, ale dnes bol tusim posledny den registracie.. ja som sa o tom tiez dozvedela na poslednu chvilu a to len tak ze mi volal priatel ze som zaregistrovana
Ale náhodou sa mi to páčilo, bolo to domyslené do detailov, takže tá akcia môže byť tiež fajn (až mám chuť ísť v sobotu do mesta len aby som videla ostreľujúce sa gangy )
lenze tento rok som sa zabudol prihlasit kedze som idiot..
co uz, pojdem aspon z fotakom pozriet.
pretoze tak polovicu ludi tam ajtka poznat budem.