Ako všetci vieme ,marihuana je na Slovensku nelegálna. Ako je však možne ,že nezakážu predávať aj pomôcky na jej fajčenie?!!Minule som zaregistrovala ,ako v jednom obchode s fajčiarskými potrebami, predávali kovovu fajku s obrázkami marihuany a jednoznačn
Cize predat fajku ti mozem, bez obav a moze byt na nej marihuanovy list aj cela rastlina nakreslena a nikto mi nic nemoze. A co s nou budes robit ty doma je uz tvoja vec a tvoje sracky, lebo po predaji sa stava tvoji mmajetkom a ked si do nej das marisku a chytia ta, mne nikto nic nemoze
Faker: Celkom som nepochopil co ta vlastne stve... Nie je to uplne jedno? Ked niekto celkom chce fajcit travu a nema fajku, tak si ju vyrobi a ma na to milion sposobov. Ze niekto predava fajky neznamena, ze sa pocet ludi fajciacich marihuanu zvysi... Iba to maju jednoduchsie a rychlejsie
Nechápem tiež čo vás na tom serie... ved tie fajky predávajú na tabak... či je to praktické je druhá vec ale ako naozaj nechápem čo tým chcete povedat.. To aby prestali predávat alobal,cigaretové papírky či dokonca flašky.. Joj toto je teda téma....
ja som rád že sa tieto veci bežne predavaju ,vnukajú ludom do podvedomia že huliči nie su žiadne prefetovane trosky ale gurmansky fajčiari ktorý si potrpia aj na systeme hulenia ....
Proste ludia hulia ,a tieto vecičky sa im preto dobre predavaju kedže vyhulenci aj tieto veci často stracaju nakupuju to znovu a znovu ,čo som ja mal už fajok a bong a čil nemám ani jedno
Ty si jaka blba. To nech zakážu kupovať aj nožíky, nimi sa dá zabiť človek. Aj sáčky, z nich sa fetuje toluén. Aj športové autá, môžeš niekoho náhodou zraziť. ? Hmm vieš čo? mali by nás hodiť do klietky a zobrať nám SLOBODU, lebo svojou existenciou môžeme niekoho ohroziť. Aj keby ich chcel niekto zakázať, nebol by schopný sformulovať zákon ktorý by neodporoval DEMOKRATICKEJ ústave SR.
ty si debil? fajka sa nepoziva len na hulenie travy ale aj na tabak a take veci, myslis ze ked si stary dedko ide kupovat fajku tak huli travu? Preber sa chlapce a potom tu pis blbosti ok?
13. aku odpoved by si chcel? Ze nevies co napisat tak pises len same blbosti ze ta seru fajky v obchodoch? Tak tam nepozeraj...a ked ich nebudu predavat tak si urobime bongo alebo spek...nieje to jedno?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Cize predat fajku ti mozem, bez obav a moze byt na nej marihuanovy list aj cela rastlina nakreslena a nikto mi nic nemoze. A co s nou budes robit ty doma je uz tvoja vec a tvoje sracky, lebo po predaji sa stava tvoji mmajetkom a ked si do nej das marisku a chytia ta, mne nikto nic nemoze
4. Aha... a co das na ten tabak aby to horelo?
Proste ludia hulia ,a tieto vecičky sa im preto dobre predavaju kedže vyhulenci aj tieto veci často stracaju nakupuju to znovu a znovu ,čo som ja mal už fajok a bong a čil nemám ani jedno
Mne sa zdá, že fajčenie zakázané nieje...