Dobry den,prinasam vam dnesny pribeh vduchu postrehu v Bratislavskom podniku.Chcel b som aby niekto posudil kto mal vlastne pravdu alebo pridal nazor na vzniknutu komunikaciu zakaznik vs prevadzkar.Poprosim bez vulgarizmov.
-------------------------------
pridem si sadnut do podniku, kde uz maju otvorene podla otvaracich hodin, a nemozem byt normalne obsluzena, ba priam este mam pomahat skladat stolicky?
To len ja som furt spokojna so vsetkym? Nechapem ako take malickosti ludia mozu riesit. Co sa deje v nejakom podniku predsa neni moja dennodenna starost aby ma to tak vytocilo.
ako dobre, siel som uz na pivko aj do 10tej rano. ale vacsinou preto, lebo som bol na pivku od 10tej vecer minuleho dna a taketo picoviny by mi isto nevadili pravidelne chodim do podnikov kde tieto veci nie su ani o 9tej vecer a mam to tazko v pici
ked chcem nieco luxusnejsie, tak idem do takeho podniku, kde ma taketo picoviny nebudu trapit
Um..neposer sa. Ked som v podniku o pol deviatej rano a nejde hudba a je mokra dlazka, tak sedim a cusim, lebo chapem, ze som prisla priskoro.
Prevadzkar ti dobre odpovedal
TYVOLE COTIJEBE tie komenty O___o uplne chapem preco nezijem na slovensku,aj ked to vyzera na podnikatelsky raj kvoli suverenne najlepsim zakaznikom na svete. rano si pridu,pomozu zamestnancom,drzia hubu a krok a este tam aj peniaze nechaju,a nechapu kde je chyba,ved je vsetko ako ma byt
kokossssss nechapem
typicki slovaci nabuduce si v restike normalne po sebe aj poumyvajte riady, alebo v tescu si normalne podokladajte sami tovar, ved to su spravne medziludske vztahy
: DDDDDDDDDDDDDD
@fxx a vari sa maju zacat rozdrapovat na vsetkych okolo aby ich obsluzili alebo co? ak to niekomu vadi tak proste odide do lepsieho podniku, ale vascina ludi nema potrebu pohorsovat sa pre vylozene stolicky alebo mokru podlahu
@kittyboo typicki slovaci? je nieco na tom zle ze su slusni a ochotni pomahat?
@janehonda narazala som na to, ze si tu kazdy necha skakat po hlave od prevadzarov/predajcov/ludi ktori su plateni za to ze niekomu poskytuju lsuzby. som v skupine Tabula hanby a tam je to tiez casto vidno tiez: niekto tam napise, ze si kupil v resitke menu za 4 eura a dali mu nejaky grc a ludia tam nadavaju tomu cloveku, ze je to jeho chyba a ze chudak prevadzkar nemoze davat paradne jedla za 4 eura.
jednoducho na slovensku vsetci akoby uplne v pohode prijmaju slabe sluzby/vyrobky plesnivu zeleninu, ovocie a vzdy si to dokazu este aj nejak obhajit.
jednoducho ak ma niekto od 8 otvorene ma mat uz o 8 vsetko ready, sam dobrovolne sa rozhodol pre take otvaracie hodiny, takze nech posle svoj PLATENY personal do prace o 5 rano a nie ze platiaci zakaznik si bude davat dole stolicky.
@janehonda to co sa na slovensku asi nikdy nezmeni bude ten typ biznisu "ak sa ti nepaci chod inam" a zrazu pan majitel zisti ze uz vsetci chodia inam a moze si stolicky skladat sam. inak sa pridavam k @17
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@zxspectrum
@filipesss
nechápeme o čo ti tu ide
jednoducho ty ako zakaznik si prišiel do bratislavskeho pajzlu ktorý ti može byť ukradnuty ak sa ti nepači tak tam nabuduce nechod,
prevadzkar si môže robiť čo chce aj pol osmej rano striptiz na stole, ak to niekomu bude vadiť tak pojde preč..
a prevadzkar mal pravdu mal si pomahať skladať stoličky a nie frflať ! :p
pridem si sadnut do podniku, kde uz maju otvorene podla otvaracich hodin, a nemozem byt normalne obsluzena, ba priam este mam pomahat skladat stolicky?
NEJEBE? @sumivybanan
ja by som radšej bola v podniku kde nie sú zložené stoličky o pol 9 ráno ako mrzla na ulici.
akurát by možno mohol dať upozornenie že do desiatej bez obsluhy alebo čo.
a mi to príde ako normálne kompromisné medziľudské vzťahy že stáli zákazníci chceli mať otvorené skôr aj za cenu toho že nebude upratané ešte.
a nechápem prečo to toľko riešiš. pivo si dostal, vyšťať si sa vyšťal. bóše.
ked chcem nieco luxusnejsie, tak idem do takeho podniku, kde ma taketo picoviny nebudu trapit
Prevadzkar ti dobre odpovedal
kokossssss nechapem
: DDDDDDDDDDDDDD
@kittyboo typicki slovaci? je nieco na tom zle ze su slusni a ochotni pomahat?
jednoducho na slovensku vsetci akoby uplne v pohode prijmaju slabe sluzby/vyrobky plesnivu zeleninu, ovocie a vzdy si to dokazu este aj nejak obhajit.
jednoducho ak ma niekto od 8 otvorene ma mat uz o 8 vsetko ready, sam dobrovolne sa rozhodol pre take otvaracie hodiny, takze nech posle svoj PLATENY personal do prace o 5 rano a nie ze platiaci zakaznik si bude davat dole stolicky.