Kuknite si prosim moje prispevky a poprosim vas o vas nazor a vase vyjdrenie ktejto teme ale az po vzhliadnuti linky ghost ...spirits ...deamons dakujem ....verim ze toto bude velmi ziva diskusia ale az kym vsetci prispievatelia vzhliadnu tieto snimky ..
Kto nevery nemusy ja som videl a je tu len par videi a vela znich je podvrhou ale tri ci4 su prave skuste kuknut a uhadnite ktore a ak cete vediet ktore ano ktore nie tak spitajte sa videl som poviem .....nie tie ale vbiem ako duch vypafda a ako vypada dusa ale deamon nie a ani nechcem Takze mate odvahu pozritye moje linky a hodnote a povedzte ktore su skutocne a ktore podvrhy
Staci pozrewt moje odkazy na mojich linkach su to youtube linky ale su tam par realnych duchou ...nesirim pani8ku ani kult ani osvetu len som zvedavy kolky to spoznate ja nemam problem a vy??
fuuu tak ja to radšej pozerať nejdem lebo ako sa poznám tak minimálne mesiac ešte nezaspím a či na duchov verím.. no takto.. neverím, ale v tomto prípade NEplatí že kým neuvidím tak neuverím, ale stačí mi aj keď neuvidím uverím
@13 a preco mejdes celit vlastnemu strachu celom?????....ved si mozes povedat blboooost....a mozes povedat no hm nieco aj hej .....ja mam skusenost a dva tri filmy ci 4 alebo kolko uz nevem ma presvedcilo ze su prave
asi pred 10 rokmi som sa tym zaoberal a vela duchov vyvolaval, vacsinou boli dobri,povedali svoje meno(vyvolavanie s pismenami),miesto odkial su a radili nam s roznymi problemami a predpovedami, ale raz sa stalo, že sme narazili na zleho a nechcel odísť, tak sme ho tam museli nechat. Bolo to u kamoša na chalupe a zacali sa tam odvtedy diat zvlastne veci. vtedy ma to tak vylakalo, že nerad na to spominam a dal som tymto veciam pokoj. radsej si to nevsimat.
@16 Neviem z kade berieš to hlboké presvedčenie že tie videá nie sú fake. Len tak si sa rozhodol? Poväčšinou sú to iba fotky a tie v nejakom photoshope upravíš dosť ľahko. Tie videá by boli zase dôveryhodnejšie keby sa kamera aj pohybovala a menila by sa tak celá scenéria. Nie vždy keď zastala kamera, prešiel duch. Teda nehovorím že duchovia neexistujú, ale uveriť v dnešnej dobe pochybným rozmazaným tváram v okne je trošku dosť naivné.
@19@20 existuju a skade berem presvedcenie budes mat tu cest s duchom tiez rozoznas co je fake a co nie jaaaaaj neprajem to ale prezil som si to par krat a mam dokonca aj hromadny zazitok teda 5 ludia naras to iste ziaden sen nic len realita bohuzial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale na duchov aj tak neverím, takže ma to až tak netrápi
kde to nájdem?