Bol som zástanca Stratocasteru. Ale potom som mal nejakú dobu požičaného Les Paula, a musel som si ku svojmu Strat-u kúpiť aj jednoho LP. Každý je dobrý na niečo iné a každý má svoj špecifický zvuk, vlastnosti a možnosti.
LP používam na metal a hard rock, a skladby s dropped tuning. Strat mám nastavený s floating tremolo ala Hendrix, alebo Beck a hrám na ňom jazz, blues a rôzne experimentálne veci. Ani jeden by som nechcel dať preč.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
2:
Bol som zástanca Stratocasteru. Ale potom som mal nejakú dobu požičaného Les Paula, a musel som si ku svojmu Strat-u kúpiť aj jednoho LP. Každý je dobrý na niečo iné a každý má svoj špecifický zvuk, vlastnosti a možnosti.
LP používam na metal a hard rock, a skladby s dropped tuning. Strat mám nastavený s floating tremolo ala Hendrix, alebo Beck a hrám na ňom jazz, blues a rôzne experimentálne veci. Ani jeden by som nechcel dať preč.
Na LP mi zasa chýba pohyblivé tremolo, výrez na palec a ďalšie výrezy pre pohodlie. Je aj dosť ťažký. Vďaka tomu má ale aj taký dobrý zvuk.
Chcelo by to niečo medzi tým. Ale žiadna gitara, ktorá by nestála mailand mi tieto vlastnosti ešte nespojila.