zdar
chcem sa spýtať ako to chodí na horvátke..že či je to tam fakt také ťažké a že ako je to v na anglinu zameraných triedach..a že či je tam veľa ľudí matematicko apod. talentovaných,kedže ja zrovna niesom aby som sa necítila odveci
dankešn za inf
aj ja chcem ist na horvatku ale kamosky mojej kamosky napr hovoria ze ucky su doist napicu a ze by sa tam uz nikdy viac neprihlasili..ale zas kazdy ma iny nazor
jej tam som robila prijimacky a nespravila som a ani ma to netrapi, sice som nebola ani zdaleka na tak vychytenej skole, ale aspon som nemala celu strednu tolke stresy ake by som asi bola mala na Horvatovej...ale inak je to fajn skola si myslim. (moj odveci prispevok si nemusite vsimat
všeobecné nie je ťažké... jazykové možno, tým, že máš toľko hodín týždenne jazyk. ale keď máš k tomu vzťah, je to jedno, budeš to zvládať... zmaturovali tam aj blbečkovia (príklady radšej uvádzať nebudem), takže ak si šikovná, nemáš sa čoho báť
Fyziku ked chytis riaditela tak si po skole skoro kazdy den a ako bonus povinne doucko z fyziky ale tak uzijes si vojensky vycvik nebudes mat ale GIH za sebou mas podobne
inak populacia co tam chodi ma vzdy prkvapia 3ia maskacovy "randompeople" co na mna kukaju ako keby som im ukradol veceru >.>
Normalne som si koli reakcii vytvoril birdz ucet
Xodim na horvatku takto stvrty rok, anglicka trieda...najlepsia na skole
Odkedy som sa tam zjavil vela sa zmenilo. Zrovna fyzika je fakt loteria - bud dostanes jednu skvelu pani profesorku ktoru mame mi a to potom bude fyzika tvoja najoblubenejsia hodina nex ju nenavidis akokolvek alebo to moze dopadnut ovela horsie....menovat nebudem
Na matike je to podobne...mi mame najlepsiu profku ale dosla zrovna taka jedna ehm. a ta ze mava prvakov tak to by bolo tez na slucku. Inak s troskou snazenia ziaden problem. Nemozem povedat ze by som sa nekedy nejak extra ucil. S maturitami ako tu uz odznelo problem nebyva.
Vždy závisí od toho, akých dostaneš vyučujúcich...
Ja som tam strávila 8 rokov bez ujmy na zdraví (povedzme ) a neľutujem...
Mala som niekoľkých naozaj výborných vyučujúcich - angličtinárku, triednu, fyzikárku, slovenčinárku... (aj keď v prípade poslednej menovanej by som mnou väčšina triedy nemusela súhlasiť lebo v niektorých veciach bola na zabitie )
Matematicky talentovaní ľudia... neviem, naša trieda s tým mala trochu problém takže asi je to takí priemer
A jazykové triedy majú tú výhodu, že si môžeš urobiť štátnicu z cudzieho jazyka, inak by si musel navštevovať štátnu jazykovú školu Plus nemecká trieda robí Sprach Diplom, čo tiež nie je na zahodenie
@16 to tak vyzerá keď chcem napísať jedno a napíšem druhé... :/ Pôvodne som išla písať "takí priemerní študenti"... Hanbím sa za seba :/
@14 My sme ho mali na dejepis, to bolo náhodou fajn, jeden z mála ktorý sa snažil vysvetliť nám to tak, aby sme chápali ktorý štát prečo reagoval tak ako reagoval
no k tym jazykovim srandam....mam za sebou statnice z anglictiny ktore spravilik secia bez problemov ale su nam na 2 veci. Naproti tomu nemcinary robia skusku Stuffe II a to maju potom dokonca miesto maturity myslim takze to je celkom fajn
a ja by som na dejepis teda aďka určite mať nechcela uznávam jeho kvality, ale na dejepise by ma psychicky zničil ale to je hlavne tou mojou averziou voči učeniu sa všetkých tých udalostí a rokov, ktoré sa mi vždy totálne plietli
no takto ... ak sa chces zamerat na anglictinu, je to skvela skola... akoze statnice nebudu problem.. aj nemcina sa tam vyucuje skvele..aj vseobecne triedy su fajn...
len upozornujem, ze je to tazka skola, urcite nie pre takych, ktori si myslia, ze sa netreba ucit.. na to zabudni
ale je to fajn, az na fyziku ak by si mala riaditela, uff, uprimnu sustrast..
ak chces robit prijmacky do anglickej triedy odporucam skutocne anglictinu ovladat... nie su sice az tak tazke, ale zaciatocnici by tam nemali sancu... a na hodinach tiez nie..vyzaduje sa uz vyssia uroven..
som tam sice iba rok, ale som spokojna.. profaci su fajn ( az na par vynimiek..)
@22 ty o čom točíš? ja som tomu učeniu nikdy veľa nedávala... s výnimkou pol roka angličtiny u Lipkovej a zmaturovala som na 1112 (a na vysvedčku som mávala 1ky a 2ky
zakladateľka: neboj ty nič, bež tam, je to dobrá škola
@24 aj ja mam Lipkovu nehovorim o sebe, ja sa ucim maximalne hodinu denne a mam vyborne znamky ( okrem fyziky ale tristvrina mojich spoluziakov viem ze sa uci aj 8 hodin denne...zavisi od cloveka...
a je tam v pohode no ak schytas na fyziku SUTTU (uvidime ci tam bude aj buduci rok) tak budes mat ppc jak ja.. ale tak pohode z jednotiek na ZS som padla na 3ky ale inak ludia super tam...
@25 si mala asi pohode ZS ale ja , co som mala 9 rokov veget a vysvedcko ciste 1 .. ale ne.. 1. polrok je najhorsi
No, pripajam sa k chvale, tiez som si tam odzila 8 rokov, nemozem povedat jedno zle slovo(asi lebo na vsetky neprijemne zazitky som zabudla ) A to s tou matikou...chm...da sa to zvladnut, aj ked je z nej niekto uplne vymlety(vid mna). A ked vychytas tych spravnych ucitelov, na hodinach sa nudit nebudes @galinka co keby sme to tam zase sli okuknut, pozriet ucitelov a tak?
Ja som za... mne niekto už pred niekoľkými mesiacmi hlásil že sa chystá zborový nájazd na angličtinárku ale potom som už nedostala info o niečom konkrétnom...
@galinka tych osem rokov moju vieru v schopnost nasej triedy nieco zorganizovat spolahlivo udupalo. Inak myslis, ze anglictinarka si nas bude este pamatat?
@35 My sme slušné, my chodievame cez prestávky Ono hľadať vyučujúceho po celej škole a vtrhávať do tried je dosť divoký nápad
Už minule som tam mala problém keď kamarátka chcela zdrhnúť pred Till a ja som sa neskoro rozbehla za ňou a už za mnou kričala nejaká z tých novších učiteliek že nemám behať po škole a z ktorej som triedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
inak populacia co tam chodi ma vzdy prkvapia 3ia maskacovy "randompeople" co na mna kukaju ako keby som im ukradol veceru >.>
Xodim na horvatku takto stvrty rok, anglicka trieda...najlepsia na skole
Odkedy som sa tam zjavil vela sa zmenilo. Zrovna fyzika je fakt loteria - bud dostanes jednu skvelu pani profesorku ktoru mame mi a to potom bude fyzika tvoja najoblubenejsia hodina nex ju nenavidis akokolvek alebo to moze dopadnut ovela horsie....menovat nebudem
Na matike je to podobne...mi mame najlepsiu profku ale dosla zrovna taka jedna ehm. a ta ze mava prvakov tak to by bolo tez na slucku. Inak s troskou snazenia ziaden problem. Nemozem povedat ze by som sa nekedy nejak extra ucil. S maturitami ako tu uz odznelo problem nebyva.
Ja som tam strávila 8 rokov bez ujmy na zdraví (povedzme ) a neľutujem...
Mala som niekoľkých naozaj výborných vyučujúcich - angličtinárku, triednu, fyzikárku, slovenčinárku... (aj keď v prípade poslednej menovanej by som mnou väčšina triedy nemusela súhlasiť lebo v niektorých veciach bola na zabitie )
Matematicky talentovaní ľudia... neviem, naša trieda s tým mala trochu problém takže asi je to takí priemer
A jazykové triedy majú tú výhodu, že si môžeš urobiť štátnicu z cudzieho jazyka, inak by si musel navštevovať štátnu jazykovú školu Plus nemecká trieda robí Sprach Diplom, čo tiež nie je na zahodenie
@14 My sme ho mali na dejepis, to bolo náhodou fajn, jeden z mála ktorý sa snažil vysvetliť nám to tak, aby sme chápali ktorý štát prečo reagoval tak ako reagoval
asi sii tu spravim nketu kto ma tam videl mrznut
a ja by som na dejepis teda aďka určite mať nechcela uznávam jeho kvality, ale na dejepise by ma psychicky zničil ale to je hlavne tou mojou averziou voči učeniu sa všetkých tých udalostí a rokov, ktoré sa mi vždy totálne plietli
len upozornujem, ze je to tazka skola, urcite nie pre takych, ktori si myslia, ze sa netreba ucit.. na to zabudni
ale je to fajn, az na fyziku ak by si mala riaditela, uff, uprimnu sustrast..
ak chces robit prijmacky do anglickej triedy odporucam skutocne anglictinu ovladat... nie su sice az tak tazke, ale zaciatocnici by tam nemali sancu... a na hodinach tiez nie..vyzaduje sa uz vyssia uroven..
som tam sice iba rok, ale som spokojna.. profaci su fajn ( az na par vynimiek..)
zakladateľka: neboj ty nič, bež tam, je to dobrá škola
@9 nehodnot ked tam nechodis
a je tam v pohode no ak schytas na fyziku SUTTU (uvidime ci tam bude aj buduci rok) tak budes mat ppc jak ja.. ale tak pohode z jednotiek na ZS som padla na 3ky ale inak ludia super tam...
@25 si mala asi pohode ZS ale ja , co som mala 9 rokov veget a vysvedcko ciste 1 .. ale ne.. 1. polrok je najhorsi
@galinka co keby sme to tam zase sli okuknut, pozriet ucitelov a tak?
Už minule som tam mala problém keď kamarátka chcela zdrhnúť pred Till a ja som sa neskoro rozbehla za ňou a už za mnou kričala nejaká z tých novších učiteliek že nemám behať po škole a z ktorej som triedy