emily je fuchtla, mas recht, ale obcas aj haluzna. Lorelai je sexi, nie som na baby, ale toto je jedina zenska o ktorej som schopna povedat ze je sexi. ktovie ci by si si rori vobec vsimol vobec niekde v dave... he he
"Nech sa stane cokolvek,"povedala"nic to nemeni na jednej veci.Ak som princezná v handrach,mozem byt princeznou vo svojom vnutri.Je lahke byt princeznou v satach zo zlata,ale je ovela vacsim vitaztvom byt princeznou tak,ze o tom nikto nevie."
emily je jedna z najlepsich postaviciek ake kto kedy vymyslel, aj ked jej svokra bola o dost lepsia aj tak. Vytvorit koncentrovanu malomestiackost a snobskost a dat ju do kontaktu s Lorelai bol jeden z najlepsich tahov ake tvorcovia urobili.
Som sa potesila, ze niekoho napadlo urobit forum aj o tomto seriali! Lorelai ma uzasny zmysel pre humor, je uzasna jednoducho, lepsiu hlavnu postavu si nemohli vybrat A takych chalanov by nam na Slovensko mohli vozit aj v kamionoch, pobili by sme sa Gilmorky nemaju chybu!
20
8. 7.júla 2006 19:25
Mam ich rada,som idela vsetky casti!!!!!!!!!!!!!!! Superko! taka haluska
podla mna je na slovensku takych chalanov dost, len ich treba hladat. a co sa tyka rori, nepride vam az prilis zodpovedna, vazna, sebavedoma, cielavedoma a neviem co este, proste az moc spravna. teda cely ten serial je az moc spravny prichadzam na to cim som starsia a starsia. je to super serial aj pre mna jeden z najoblubenejsich ale az moc spravny.
Hm... Kolko z vas kukalo na RLT2 nove diely? Nemci su uz 2 serie pred nami a tam to uz dobre padlo. Myslim dej.*SPOILER* Autori sa snazia tahat z popularity este stale ale pomaly to upada.
*MEGA SPOILER*
Lorelai a Luke su pekny par. A asi najkrasi okamih bol ked lorelai poziadala Luka o ruku
fanzine, ked uz sme pri tej spravnosti... tak tento serial sa nevyrovna krok za krokom... alebo siedmemu nebu... to su "spravne" serialy hehe ale co sa tyka dejovej linie tak gilmorky su skvely serail
ja mam vsetky serie co boli vysielane na markize doma, skvely serial, uzasnyyy, dokazala by som to pozerat od rana do vecera Najlepsia je Rory a po nej lorelai, ale co som videla rozhovory s nimi, Rory je taka tichsia a Lorelai je strasne ukecana
Nveidela som ho pravidelne ale sa mi pacil tento serial,dufam ze sa bude vysielat aj posledna seria tusim siedma a v normalnom vysielacom case najlepsie by bolo navecer.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A nenávidím Emily. Kopal by som ju od rána do večera. Je sprostá až to bolí. Stretnúť tú herečku v reálnom živote tak už čuchá fialky zospodu.
» www.slavkuv.net/gilmorova_devca...
super stranka, vsetko o hercoch, rozhovori, kvizi, pesnicky.. ale treba sa registrovat. inak skvela stranka odporucujem
Frances Hodgsonova Burnettova:
Mala princezna
skoda, ze este nebezi 6-ta seria. ja som ju uz videl a je tam jeden diel, kde to fakt stoji za to. ja som sa na tom narehnil...
myslim, ze 18 cast, alebo tak nejak.
Neviete odkial by som mohla stiahnut kompletne serie Gilmoriek?
podla mna je na slovensku takych chalanov dost, len ich treba hladat. a co sa tyka rori, nepride vam az prilis zodpovedna, vazna, sebavedoma, cielavedoma a neviem co este, proste az moc spravna. teda cely ten serial je az moc spravny prichadzam na to cim som starsia a starsia. je to super serial aj pre mna jeden z najoblubenejsich ale az moc spravny.
inak sa mi paci jess
*MEGA SPOILER*
Lorelai a Luke su pekny par. A asi najkrasi okamih bol ked lorelai poziadala Luka o ruku
a mala som rada aj Luka ten nemal chybu sa mi luubil
prave som si pustala where you lead............