Ahojte. Je tu niekto kto sa uci na gitare alebo vie na nej uz trochu lepsie? Ja sa ucim asi tak 1 tyzden mam klasicku spanielku a po tyzdni mi to celkom ide a chytam sa aj v rytmike. Ale cim ste zacali vy pripadne co by ste dalej vedeli odporucit?Aku hudb
ja som začínala podľa učebnice, najprv stupnice, potom Carulliho skladby, podľa nôt, spamäti, stále dokola, jednoduché akordy, neskôr barrové. takto postupne, podľa mňa, ak chceš vedieť kvalitne hrať, stupnice ti pomôžu a popritom vybrnkávanie skladieb.
ja som sa učil pieseň s dvoma akordmi, neskôr som prešiel na takú čo mala tri aby sa mi lepšie prehadzovalo. prvé dni to šlo ťažko, bolelo predlaktie, prsty boli horúce ale šlo to ak chceš. potom som sa už však prihlásil na hudobku a tam učili všetko.
Emil hodil granát do atómovej elektrárne, začni pri tomto najskôr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja mám osobného učiteľa a najprv sme sa učili iba jednoduché akordy,premienanie akordov, poprípade nejaké pesničky kde boli ľahké akordy.
ja hrávam rock-pop niečo také že vraj tým sa najlepšie začína...
prvé čo som vedela
come as you are od nirvany
zaciatok skladby toxicity od system of a down
zaciatok skladby atwa od system of a down
polly od nirvany
ak ovládaš angličtinu aspoň trocha..
a tuto + basovy part
odporucam ti tuto postupom casu.. vyborne sa na tom cvici rychlost a presnost pravej ruky..
taktiez potom skusaj Radiohead, hlavne Creep..
Emil hodil granát do atómovej elektrárne, začni pri tomto najskôr
ja som začala hrať na gitare v 9.rokoch takže ako prvé som sa učila kohútika jarabého a podobné veci. potom prišlo spoznávanie nôt a akordov
si pamätám keď som prvý krat držala gitaru v ruke gitara pomaly väčšia ako ja