@flyingislife Jasne, je to Marshall, tak to bude automaticky najlepsia moznost, hej? Este dobre ze si zalozil diskusiu, este by si sa osral o peknych par penazi To, co ti linkol @etelnair nepoznam, respektive nepocul som ho, ale kazdopadne je dvakrat take silne ako to tvoje, mas tam rovno 6 efektov aj so simulaciami Ja mam dobru skusenost s tymito:
@flyingislife WTF, ved to je cista originalita, uplne to svieti v dave Vies ako to uzasne vyzera ked su naskladane na sebe aj s hlavami? To je kulisa na stage jak vysita, ked si z nich postavis stenu
Tu 15tku bez efektov mam, zvuk to ma v pohode, skreslenie sa mi páči (celkom fajnovy overdrive) a silu to ma jak ďabol. V byte nehrajem na viac ako 2ke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
máš vyskúšané?
@flyingislife
» muziker.sk/gitarove-komba-...
Btw na Line six-och hravala Metallica a oni teda vedia, co je to dobra aparatura
Ten orange môźe byť určite fajn, ale vyzorovo sa mi to velmi nepáči.
30W nikdy nevyužijem,
preto som našiel ešte to line six 15W, to by sa mi pozdáva viac pre moje účely,
výhodou u toho 30W však je , Že má 4kanály.
Ideál pre mňa by bol keby bolo niečo s funkciami toho 30Watt LineSixu vo výkone 15W.
» muziker.sk/gitarove-komba-...
o tej hovorím,
máš s nou skúsenosti?
Ale hovoril som len co sa zvuku tyka
No to ti verím, veď jasné nevravím že je to škaredé ,ale skôr sa mi páči niečo hm" menej výrazné" ?
@etelnair
Skúsim to pozrieť, vyzerá to lepšie ako ten Marshall.
Tu 15tku bez efektov mam, zvuk to ma v pohode, skreslenie sa mi páči (celkom fajnovy overdrive) a silu to ma jak ďabol. V byte nehrajem na viac ako 2ke.
To je určite pravda, ale mám aj iné záujmy a niesom taký náročný hráč a myslím že niečo také čo mi tu chalani poradili mi bude dostačujúce