Máte niekto skúsenosti s GKFX ? zajtra k nim idem na pohovor, zaoberajú sa obchodovaním na Forexe. Za každé info vám budem vďačný. Prikladám aj link z Profesie: » www.profesia.sk/praca/finance-s...
@patress112 vyzera to ako bezny forex broker. Taky ten do ktoreho by som nevlozila ani dvadsat halierov, ale tebe ako potencialnemu asistentovi to moze byt jedno...
Tak ako vsetky brokerske spolocnosti, snazia sa si udrzat klientov, ponukat im bonusy za vklad a podobne, cize ty by si najskor sedel za PC, podla nauceneho patternu klikal tam a tam, triedil dorucene dokumenty, volal ludom ktory si otvorili ucet a vravel im "co a jak", zo zaciatku asi najskor len ponukal bonus, az by si sa naskilloval, dali by ti riesit aj support.
@myschka No hej, ja som rad ze tam budem kontaktovat iba ludi ktori sa zaregistruju. Nemam moc rad prace kde musim ludi otravovat a zavisi od toho moj plat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Tak ako vsetky brokerske spolocnosti, snazia sa si udrzat klientov, ponukat im bonusy za vklad a podobne, cize ty by si najskor sedel za PC, podla nauceneho patternu klikal tam a tam, triedil dorucene dokumenty, volal ludom ktory si otvorili ucet a vravel im "co a jak", zo zaciatku asi najskor len ponukal bonus, az by si sa naskilloval, dali by ti riesit aj support.