Na úžasnom Gmaily mám vytvorené konto. Mám rada poriadok, preto som si poštu triedila tým, že som ju označovala štítkami. V snahe nájsť jeden dôležitý dokument som zistila, že všetky moje oštítkované maily sú preč. Mohol mi ich Gmail vymazať?
@desiree - všetky mejly, ktoré mi chodia na Gmail, sa mi automaticky preposielajú do Outlooku, takže som za posl. asi tri roky neprišiel o žiadnu dôležitú správu. Takže - máš Outlook? Ak áno - no problem
Nemám. Ale tak do riti ja už neviem, čo mám s tymi dokumentami robiť... V počítači som už o ne neraz prišla, na azete mi vymazali konto s dokumentami, na gmaily mi vymazali poštu s dokumentami, ... či si to mám napalovať na cd a odkladať do kôlničky alebo čo? boha, aj s technikou
@9@desiree - choď buď priamo do Program Files/Microsoft alebo choď cez ŠTART/vyhľadať a zadaj Outlook. Len ak ho nájdeš a spustíš, budeš si ho musieť nastaviť...
@13@desiree - hmm, ja mám MS Office Outlook 2007, tam je nastavenie troška iné, ale v globále si musíš v tom programe nastaviť konto, takže zrejme hore
Nástroje - nastavenie konta, musíš mať nastavené POP3, potom tam zadať tvoj e-mail, heslo, nastaviť servery odchádzajúcej a prichádzajúcej pošty )prichádzajúca je pop.gmail.com a odchádzajúca smtp.gmail.com), potom si pre zmenu musíš nastaviť priamo na G-maile preposielanie:
čiže NASTAVENIE - "Posielanie ďalej a POP/IMAP" - "Prevzatie POP" a "Prístup IMAP" (povoliť)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Podľa mňa sú ešte stále tam alebo si ich vymazala a nepamätáš si to.
@flussica Áno, skúšala som. Už som skúsila všetko možné...
@salora Aha, tak to môže byť. Idem sa kuknúť.
Nástroje - nastavenie konta, musíš mať nastavené POP3, potom tam zadať tvoj e-mail, heslo, nastaviť servery odchádzajúcej a prichádzajúcej pošty )prichádzajúca je pop.gmail.com a odchádzajúca smtp.gmail.com), potom si pre zmenu musíš nastaviť priamo na G-maile preposielanie:
čiže NASTAVENIE - "Posielanie ďalej a POP/IMAP" - "Prevzatie POP" a "Prístup IMAP" (povoliť)
» navody.kongo.sk/outlook-express...