Na 5 palcovy displej je rozlisenie 800x480 trochu malo, tolko malo moje desire na 3.7" displeji. Na taky displej sa dnes pouziva 1920x1080 alebo 1280x720...druha vec je 512MB ram, na android ICSko to moze byt malo. Zbytok sa zda byt za tu cenu dost v pohode...
@moonbeam mám trochu guláš v rozlíšeniach...čo by to zmenilo na tom 5- palcovom displeji keby mali iné rozlíšenie?...napríklad GoClever 450 má 4,5 palca a rozlíšenie 1280x720...
@kikki čím vyššie rozlíšenie tým viac bodov a teda tým pádom sú aj menšie a obraz je ostrejší...pri 5" a rozlíšku 800x480 verím tomu, že už zblízka uvidíš pixely. Trebalo by to vidieť najprv a potom sa rozhodnúť...
@moonbeam take rozlisenie cpe goclever aj do 7 palcovych tabletov (to su tie za cca 80-90e) a neni to az take strasne ale ked je clovek zvyknuty na jemnejsi display tak mu to pride hodne otrasne
@moonbeam možem sa opýtať, prečo je na telefóne tak doležité kvalitné rozlíšenie? napríklad ty, načo ho potrebuješ a ako by ti tie pixely zblízka prekážali?
@grietusha je to len vec výberu, keď máš menšie rozlíšenie, ľahko rozoznáš pixely, človeku, ktorý si potrpí na kvalitnejší displej alebo používa telefón pred spaním (často sa na telefón pozerá zblízka), to môže trochu vadiť. Ja mám vo zvyku používať telefón dosť často, pred spánkom si vždy dám nejaký film alebo seriál, takže jemný ostrý obraz mi vyhovuje...
@moonbeam čo ja viem, vhľadom na to, že filmy alebo seriály pozerám buď na noťasi alebo v kine, tak mi je to jedno. a vobec, to ani nie je primárna funkcia mobilu podľa mňa vyhadzovať peniaze za neviem aké skvelé rozlíšenie, keď ho nikdy prakticky nevyužiješ (a fakt nechápem, ako niekto može pozerať filmy na tak malých obrazovkách), je úplna blbosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov