Ahojte,má niekto s týmto smartfónom skusenosti? Uvítam podrobnejšiu recenziu a ešte ma zaujíma značka-niečo o značke. P.S.: Za každú normálnu odpoveď ďakujém.
podla mna slecne (ako vacsine slecien) je jedno ci sa to kazi alebo co xD hlavne su apps, dotykovy display, xMpix fotak, atd atd .... alebo sa snad mylim?
@meksoner nie,len neviem co je to za znacku preto sa pýtam a na www.mall.sk som objavila tento mobil a ma celkom dobré parametre no neviem čo je to za znacku preto sa pýtam a pretože hladám smarfón s min. 5" displejom do 200 € je to velmi obtiažné :/
@lennataly pisal som POUZIVANE...nove samozrejme do 200 nezozenies...ta lumia 625 ma windows (100 krat lepsi ako android) a nokia xl ma android...a aj 5 palcovy display...
inu do 200e taky telefon nezozenies (mimo cinskych znaciek) ale goclever preboha nekupuj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
staci si pozriet alzu kde ukoncili predaj. dovod?
Nespolehlivý výrobek
Toto zboží vykazuje zvýšenou míru nespolehlivosti. Před nákupem, prosím, zvažte výběr jiného modelu.
» www.alza.sk/goclever-fone-5...
» www.mp3.sk/nokia-lumia-625...
» www.mp3.sk/nokia-xl-dual-s...
alebo skus pouzivane samsung galaxy note, pripadne dvojku, alebo galaxy S2, S3...
inu do 200e taky telefon nezozenies (mimo cinskych znaciek) ale goclever preboha nekupuj...