Keď som prečítala prvé vety na tej stránke, neverila som vlastným očiam. Tento vrcholný kreténizmus tam je rozpísaný na X strán nejakým úplne nezasväteným cvokom, ktorý nemá poňatia o veci... taktiež ma potom dos
v gothic style sa nevyznam, preto nejdem do toho kecat ci je to o satanizme, vrazdach, upiroch a co tam este bolo..
zlo je v individualite, nie v style aky clovek preferuje. a v tom vela ludi robi chyby, ze uvidi niekoho koho styl mu nelichoti a hned musi byt pre neho zly clovek..
mne sa napr. vyzorovo nepacia hip hoperi so spustenymi gatami a ani ta hudba, ale nikdy by som ich neposudzovala ako zlych ludi pokial by som ich nepoznala a to by nezalezalo na style..
Toto som si všimol u viacerých protestantoch vidím to aj na mojom bratovi...stačí sa ho spýtať na homeopatiu...preto tvrdím že súčasná cirkev nieje až tak zlá lebo drží podobných fanatikov na uzde.
sori ale "na facebooku k tomu uz vznikla.. " ma dalo do kolien..
ako co do frasa je ten facebook??
---------------------------------------
takychto stranok su strasne kvanta a tym nemyslim len "god hates" ale i "anti god"
inymi slovami.. dnes si moze zalozit stranku kazdy a prezentovat tam co chces..
to znaci keby niekto chce, zajtra si zalozi antibirdz a potom tu bude obrovska diskusia ze je ti hlupost a tam si par "privrzencov" bude pisat aka je tato stranka zla..
najlepsie je neriesit to hlavne ked/kym to nikoho neohorzuje a je to len vyjadrenie nazoru.. predsa len.. i tak s tym nic nespravite..
co? ja som to hovorila! chlap si v tej cirkvi moze robit co chce. len zena je u nich ta suka... kde su teraz ty co mi vtedy ked som to tvrdila oponovali? ha ha!
je zaujímavé(a zároveň logické), že v Amerike je živná pôda pre rôzne sekty
a gotika, ak by čisto teoretical bola škodlivá, iba pre tých, čo ju berú ako katalyzátor vlastnej depresie........inak to môže byť iba o bláznivej móde
a často sa stáva, že členovia subkultúr vedú sporiadanejší životný štýl, než tí ,,z dobrej rodiny"
som len zvedavá, či okrem anonymných alkoholikov jestvujú i anonymní fanatici.........
a ešte je zaujímavý jav, že niektorí musia stále provokovať a niektorí hľadať nepriateľov spoločnosti.............stoj čo stoj
@11 Oni sami sa nazyvaju "mierumilovnou krestanskou organizaciou s cielom varovat rodicov a deti pred nebezpecenstvom vtianutia sa do skazenej a vytrznej subkultury Gothu"
necitala som to,ale uz len samotny nazov nedava zmysel,Boh predsa nie je realna osoba,nikto ho nevidel nikto sa s nim enrozpraval z oci do oci ,nikto nevie aky je a blablbla ,vsetky blbosti o nabozenstve si stvoorili ludia,aj boha ,cize je nezmysel aby niekoho konktretneho alebo tak podobne neznasal (ach)
som krestan a pocuvam rap. aj metal. aj "satansky". a stale si udrzujem svoj styl. nejde o to, co pocuvas, alebo ako sa obliekas, ale ako zijes. to je pointa.
@grietusha slayer maju album s rovnakym nazvom, viem, ze ta to nevzrusuje, ale potreboval som si to napisat
podla mna asi na kazdy styl alebo ako to nazvat, proste na nieco co "vyznava" urcita skupina teenagerov existuje nejaka sektarska stranka, ktora to vyhlasuje za diabolske.
"That is why send Aids to cure their kind. ... Why he sent the Tsunami, Hurricane Katrina, and why he will send many many more atrocities upon this pathetic World." "ARE GOTHS RESPONSIBLE FOR GLOBAL WARMING? "
God hates Harry Potter.. "J.K. Rowling, author of the Harry Potter series, is a witch and in league with Lucifer himself. "
"Why package these books as fantasy when they are literally crammed full of REAL black magic ceremonies, REAL hexes and spells, names of REAL witches and demons? "
"SHOCKING REVELATIONS ! DUMBLEDORE WAS A FAGGOT PEDOPHILE, AND WAS GROOMING HARRY POTTER FOR HOMOSEXUAL SEX!"
"The evils of Feminism, Woman"s Liberation, Woman’s Rights and similar Nazi Organizations have filled so many of their silly little heads with pipe-dreams and nonsense, that many women foolishly believe their dreams are actually important." ale ďalej to God hated women bolo maximálne úbohé a musel to písať nejaký zakompexovaný chlap
Čo má s naším Pánom spoločný štýl?? Ľudia, Boh Vás nesúdi podľa toho, čo vyznávate, a ani nadávanie nie je také závažné, keď máte dobré a čisté srdce. Sú podstatné Vaše činy, a myšlienky, nie štýl a nič podobné. Sú to hlúposti, vyplodené mozgom človeka, ktorý nevie, o čom rozpráva. Snaží sa utvrdiť v niečom, čím si sám nie je istý.
@pernik v 80 rokoch sa v USA stalo nieco podobne. Zvazovalo sa prijatie zakonu proti heavy metalu koli tomu, ze sa dvaja chlapci zabili po tom co pocuvali Judas Priest... ze vraj tam dali podprahove spravy aby sa zavrazdili... a vsetci rodicia hned ze metal je zly ma sa zakazat, ze je to nasilnicka hudba atd... a samozrejme zalovali kapelu...
Neviem či to tu už bolo ale tá stránka je myslená len ako vtip. Skutočne len vtip. To však nemení nič na tom, že je to tak či tak nevkusné a absolútne nevtipné :S
nejdem ten článok radšej ani čítať, len čo sa zbytočne rozčúlim ale čo, mf, je mi osem, čo si nejaký ich boh myslí, aj tak si zas ja myslím, že žiadny nie je, takže vlastne ani gotikov nemôže nenávidieť, no nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
zlo je v individualite, nie v style aky clovek preferuje. a v tom vela ludi robi chyby, ze uvidi niekoho koho styl mu nelichoti a hned musi byt pre neho zly clovek..
mne sa napr. vyzorovo nepacia hip hoperi so spustenymi gatami a ani ta hudba, ale nikdy by som ich neposudzovala ako zlych ludi pokial by som ich nepoznala a to by nezalezalo na style..
to s tymi zenami je strasna picovina keby boli v nebi sami muzi nebolo by to zadne nebo
ale ze nenavidi gothicov to by som sa ani nedivil
Len ludia prosim nespajajte nejakych americkych pomatencov z neznamej sekty s Katolickou Cirkvou.
sori ale "na facebooku k tomu uz vznikla.. " ma dalo do kolien..
ako co do frasa je ten facebook??
---------------------------------------
takychto stranok su strasne kvanta a tym nemyslim len "god hates" ale i "anti god"
inymi slovami.. dnes si moze zalozit stranku kazdy a prezentovat tam co chces..
to znaci keby niekto chce, zajtra si zalozi antibirdz a potom tu bude obrovska diskusia ze je ti hlupost a tam si par "privrzencov" bude pisat aka je tato stranka zla..
najlepsie je neriesit to hlavne ked/kym to nikoho neohorzuje a je to len vyjadrenie nazoru.. predsa len.. i tak s tym nic nespravite..
a gotika, ak by čisto teoretical bola škodlivá, iba pre tých, čo ju berú ako katalyzátor vlastnej depresie........inak to môže byť iba o bláznivej móde
a často sa stáva, že členovia subkultúr vedú sporiadanejší životný štýl, než tí ,,z dobrej rodiny"
som len zvedavá, či okrem anonymných alkoholikov jestvujú i anonymní fanatici.........
a ešte je zaujímavý jav, že niektorí musia stále provokovať a niektorí hľadať nepriateľov spoločnosti.............stoj čo stoj
Ale že citujú FREUDA a radia rodičom, aby sa pokúsili zo svojich dcér radšej urobiť ROZTLIESKAVAČKY, to nepredýcham.
Sfanatizovaní, prijebaní rodičia obetí v Columbine?
Tí sú naozaj oriešok, zo Columbine obvinili Marilyna Mansona, kedže vrahovia pred aktom počúvali jeho pesničky
filip
@grietusha slayer maju album s rovnakym nazvom, viem, ze ta to nevzrusuje, ale potreboval som si to napisat
Zoznam zakázaných interprétov: » www.godhatesgoths.com/gothmusic2.html... Väčšina o goth ani len nezakopla
Toto je ešte lepšie » www.godhatesgoths.com/gothmusic1.html...
A tu som sa skoro pocikala » www.godhatesgoths.com/degothingyourch...
God hates Harry Potter.. "J.K. Rowling, author of the Harry Potter series, is a witch and in league with Lucifer himself. "
"Why package these books as fantasy when they are literally crammed full of REAL black magic ceremonies, REAL hexes and spells, names of REAL witches and demons? "
"SHOCKING REVELATIONS ! DUMBLEDORE WAS A FAGGOT PEDOPHILE, AND WAS GROOMING HARRY POTTER FOR HOMOSEXUAL SEX!"
"The evils of Feminism, Woman"s Liberation, Woman’s Rights and similar Nazi Organizations have filled so many of their silly little heads with pipe-dreams and nonsense, that many women foolishly believe their dreams are actually important." ale ďalej to God hated women bolo maximálne úbohé a musel to písať nejaký zakompexovaný chlap
.
.
.
bla
bla
bla
.
.
.
· Kills people for fun.
· Sleeps in a coffin.
· Has friends who are Jews.