Pokúšali ste sa googliť svoje meno ? K čomu zaujímavému ste sa dostali ? Dosť sa nudím, tak ma napadlo si to skúsiť a človek sa vie dozvedieť dosť vecí Síce o mne na 10 stranách nebolo ani písmenka, ale na niekoho z vás sa isto dačo nájde
čo som čakala, mi vyhodilo môj profil na školskej stránke a tieto oné, čo je na internetovú žiacku.
ALE!
okrem toho som našla ešte svoj účet na jednej stránke s hrami, ktorý som si založila, hmmm... v deviatich (predpokladám, keďže som si za nick dala deviatku a zistila som, že som z neho hrala len jednu jedinú hru, na ktorú sa totálne nepamätám, že by som ju čo len poznala.
ale čo je ešte horšie, našla som video so mnou asi spred 3 mesiacov, keď so mnou robili rozhovor v knižnici o knihách, písaní a tak (na ktoré som zabudla), a zistila som, že na ňom vyzerám aj zniem ako debil.
tak po prvé..nemecky mních, ktorý napísal 95 téz v roku 1517 ...a druhé .. bojovník za práva černochov, ktorý sa obrovskou časťou spoludielal na zrovnopravnení
Medzi prvými môj profil na sport7.sk, potom nejaká divná triedna stránka, ktorú som nikdy nevidel, môj profil na Vimeo.com, potom niečo z futsalového zväzu že som dal 5 gólov dva roky dozadu či čo, môj Google+, moje konto na stránke Villa Víno Rača, školský futbalový tím...
a potom milión vecí okolo Petra Nagya, lebo tatko sa volá ako ja a hrával s nim, takže viac nájde jeho.
blog na sme, vimeo, fotoalbum na picassa, články na birdz, potom o mojej mamke, nejaké inzeráty a dokonca aj tabuľky z viac ako desaťročných fyzIQov, maksov a matematich olympiád
moje meno mám fakt asi len ja, takže mi nenájde nikoho iného s mojím menom
Nejaká stránka s inzerátmi - to možno som ja, moj G+, ktorý ani nepoužívam a ďalej je to jedna vzialená príbuzná, ktorá vlastní penzión a kde tu čosi čo som okomentovala na fb
Najde mi to firmu co robi stavebne prace. Najde mi to karatistu. Najde mi to nejakeho chorvata a hromadu profilov na facebooku a kade tade - ale ani jedno z toho nie je moje.
ak si dám čisto meno nájde to milión odkazov a medzi nimi sú aj tie o mne ale ak si dopíšem aj prezývku tak 5-6 čistých strán len o mne + rozhádzané ... dokonca stačí mi napísať iba meno a prezývku a to je sú už len 3 skoro o mne + ďalšie linky ale už rozhádzané ... aspoň ujo google ma má rád a niečo o mne vie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
čo som čakala, mi vyhodilo môj profil na školskej stránke a tieto oné, čo je na internetovú žiacku.
ALE!
okrem toho som našla ešte svoj účet na jednej stránke s hrami, ktorý som si založila, hmmm... v deviatich (predpokladám, keďže som si za nick dala deviatku a zistila som, že som z neho hrala len jednu jedinú hru, na ktorú sa totálne nepamätám, že by som ju čo len poznala.
ale čo je ešte horšie, našla som video so mnou asi spred 3 mesiacov, keď so mnou robili rozhovor v knižnici o knihách, písaní a tak (na ktoré som zabudla), a zistila som, že na ňom vyzerám aj zniem ako debil.
a že rovnako sa volá nejaký silno neúspešný holandský hudobník a nejaký slovenský fanatik do jaskýň, plus minimálne 8 podnikatelov u nás
Medzi prvými môj profil na sport7.sk, potom nejaká divná triedna stránka, ktorú som nikdy nevidel, môj profil na Vimeo.com, potom niečo z futsalového zväzu že som dal 5 gólov dva roky dozadu či čo, môj Google+, moje konto na stránke Villa Víno Rača, školský futbalový tím...
a potom milión vecí okolo Petra Nagya, lebo tatko sa volá ako ja a hrával s nim, takže viac nájde jeho.
moje meno mám fakt asi len ja, takže mi nenájde nikoho iného s mojím menom
-článok o českom bluesovom skladateľovi a textárovi
-niekoľko FB probilov mojích menovcov
- niekoľkokrát firma môjho otca
To je z tej prvej stránky asi všetko
ostatné sú linky menovcov na FB a twitter.. ale ich je..
2. Superstar konkurz - tiež nie ja
3. Špeciálna základná škola v RK (ako dík
4. Môj twitter! Juch juch!
5. "Kvalitné twitter účty" Juch juch juch!!!!!
- Vyhodnotenie Veľkej vedomostnej súťaže o vode v školskom roku 2009/2010 (V IX. ročníku na ZŠ som vyhrala súťaž)
- Prihlásenie na účet na bývalej SŠ (študovala som tam do 12. septembra)
- Prihlásenie na účet mojej súčasnej SŠ (študujem na nej od 14. septembra)
- Komentáre k stránkam na facebooku
Všetky odkazy na I. strane sú pravdivé a skutočne o mne :p