Zdravím,
vlastním free-stránku už asi pol roka. to že je free znamena ze mam subdomenu
xxxx.xxxx.sk - google adsense toto nepodporuje. a teda chcem sa opytat ci sa mi oplati kupovat domenu a hosting. Doteraz som mal asi 40 navstevnikov denne, no teraz p
550 navstev tyzdenne je nic, zarobis par centov za mesiac. Ak chces zarabat z reklamy potrebujes radovo desattisice navstev, potrebujes tocit obrovsky traffic - taky, ze tieto free hostingy by taky mozno ani neudrzali. Z takej navstevnosti ako mas sa ti ani ten hosting nezaplati.
@carpathian tak hosting zaplatim na polrok alebo rok...spustil som aj adf.ly, ale to nieje ono. mam to hostovane u endora.cz kde maju celkom solidne ceny za .eu domenu a hosting je tiez celkom vpoho
@vegas mas s tym skusenost ? doteraz som mal denne tak do 100 ale rozhuplo sa to celkom hlavne kvoli propagacii a myslim ze by som sa mohol dostat aj na 1k denne
záleží aj ako ju máš optimalizovanú, aké kľúčové slovo a podobne aj od toho sa bude odvíjať potom cena, pozri google keyword planner ak to nemáš nič moc tak za Slovenský klik okolo 10 centov takže +- ako napísal vegas + keď berieš do úvahy ctr 3%
@14 nie, pri adsense dostaneš money len za kliknutie na reklamu, to by si musel mať nejaké CPM reklamy a tam moc nezarobíš, jedine že by si mal niekoľko 10k zobrazení stránok denne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov