Ahojte, chcela by som sa vás spýtať či je nejaká možnosť nainštalovania prehliadača Google Chrome, na mobil, ktorý nemá na jeho insštaláciu cez google play dostatočnú verziu andoroidu. Pokiaľ viete ako, tak by som vám bola vďačná, za návody a podobne
napis do googlu (nie google play) ze Gogle chrome armv6
ak bude ponuka 4shared alebo mediafire pripadne ulozto tak to stiahni
vacsinou sa to vola Google Chrome armv6.apk
@darkestangel ja ma SG ace a nejde mi vela hier napriklad ani Subway Surfers ale ked to Subway surfers stiahnem z netu upravene pre armv6 taj my to uz ide
@vachtlik tak potom ti to z GP nejde nie pre procesor ale nespĺňaš iné (hw alebo sw) parametre... vývojár keď dáva app na GP, môže určiť, pre koho je určená - od akých parametrov, a tie ak nespĺňaš, nepôjde ti to ani stiahnuť (resp. ani ti to nezobrazí vo výsledkoch vyhľadávania)
pričom daná app by ti možno išla spustiť na tvojom mobile, ale nie správne lebo naň nie je optimalizovaná
ale v @0 píše, že jej to nejde kvôli nedostatočnej verzii Androidu, s tým procesor nesúvisí čím vyššia verzia Androidu, tým vyšší level API podporuje, preto appky nie sú spätne kompatibilné ak boli programované napr. pre Android 3.0 + , tak API level (11) je vyšší, ako pri Androide 2.3.x (API 10)
Žiadna upravená verzia Google Chromu pre android nižší ako 4.0 nie je tiež verzia pre amrv6 a nižšie všetky verzie čo sa dajú najsť mimo obchodu play a idú na androide 2.3 a nižšom sú len prerobené ine prehliadače.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ak bude ponuka 4shared alebo mediafire pripadne ulozto tak to stiahni
vacsinou sa to vola Google Chrome armv6.apk
ale je to z neoficiálneho zdroja, takže musíš v nastaveniach povoliť inštalovanie takých aplikácii a tiež odporúčam mať antivirák a skontrolovať to
myslím, že starý mobil, ktorý má starý systém a nepodporuje ho oficiálna verzia Google Chrome nebude mať procesor s touto architektúrou...
tak vysvetli mi preco mi to teda potom ide?
pričom daná app by ti možno išla spustiť na tvojom mobile, ale nie správne lebo naň nie je optimalizovaná