ja by som im popriala, aby sa viacej ľudí naučilo narábať s ich produktami, alebo aspoň s tým vyhľadávačom, potom by som nadobudla pocit, že ľudia nie sú až takí sprostí
a ešte by mohli zrušiť g+, to je totálna debilina.
neviem bez googlu :p prajem mu veľa zdravia, šťastia a božieho požehnania..ale nie prajem mu aby sa zdokonalil, že keď dačo budem hľadať že to aj nájdem :p že by bolo v ponuke aj rozšírené vyhľadávanie a pod.
No čo.vyhládavali by sme na bingu, mapy by sme chodili na mapy.sk, emaily by sme smali na azete, google dokumenty by boli na uloz.to....a bolo by celý život na pi*u
Ostrejšiu konkurenciu, aby sa netváril ako pupok sveta. Nie neprajem Googlu len to zlé, ale kto sa tvári ako pupok sveta raz zistí, že jeho 15 minút slávy je preč.
Navyprávalo sa veľa o tom, aký je google nebezpečný..vzhľadom na osobné informácie. Ale moc tomu neverím..alebo skôr mi je to aj jedno. Taký FB je omnoho nebezpečnejší.. Čo sa týka používateľa..
Inak google robí pomerne užitočné a nevšedné záležitosti, takže odomňa palec hore.
@peter_piper napadlo ta niekedy, ze ked si v googli prezeras maily a vedla sa ti zobrazi reklama, ktora ma az prilis vela spolocne s obsahom mailu niekde asi bude chyba? takze tolko k tej bezpecnosti googlu.. google vie o tebe aj to kedy sa sparas v nose.. facebook zatial nie..
@tommyhot Napadlo..ale úprimne ma zaujma skôr, ako tieto informácie môžu byť použité proti mne.. A teda (aspoň zatial) si neviem predstaviť ako by mi mohol uškodiť spôsob, akým google používa moje informácie..pričom na facebooku ti môže uškodiť aj jedna blbá fotka..
@peter_piper ale to nie je chyba facebooku, ale len tvoja vlastna.. pokial si nezverejnis nic co nema byt zverejnene tak sa nema co stat... facebook je len medium.. obsah tvoria ludia..
@tommyhot to je samozrejme každému jasné, len to nemôžeš vždy ustriehnuť..to je jedna vec.. a druhá vec, že to čo tebe môže pripadať normálne, niekomu inému zas nemusí a tento samotný faktor je tam veľmi škodlivý, nakoľko je FB nehorázdne rozšírený
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja by som im popriala, aby sa viacej ľudí naučilo narábať s ich produktami, alebo aspoň s tým vyhľadávačom, potom by som nadobudla pocit, že ľudia nie sú až takí sprostí
a ešte by mohli zrušiť g+, to je totálna debilina.
Inak google robí pomerne užitočné a nevšedné záležitosti, takže odomňa palec hore.