ja som si obľúbil svoju mozilku firefox ale skúsim aj chrome ktovie mozno prehladač vystrelí (a zabije ma a budem mať pokoj-dufam ze tam kde budem posmrti majú Birdz)
no chýba tomu pre mna niečo velmi dôležité a to pri stlačení toho "kolieska" alebo ako sa mu povie v strede myšky sa mi nezobrazí posúvanie obrazovky teda ak viete čo myslím
Ešte som ho neskúsil, inštalačka sa mi na notebooku (Dell Starý Črep Pentium 300) nechce spustiť, ale zajtra v práci fičím, a som zvedavý ako obstojí v acid testoch, a tak vôbec... ako je na tom s dodržiavaním štandardov...
noo po grafickej stranke vyzera lepsie nez firefox (hlavne na viste je super) a zda sa mi, ze stranky nacitava rychlejsie nez firefox 3, kazdopadne primarne ho urcite pouzivat nebudem (minimalne kym z neho nebude aspon RC verzia)
@13 hej! ikonku ma dost divnu. vlastne je to len upravena ikonka Media Playeru...
no, mne sa celkom paci... sice mi chybaju vseliake rozsirenia ako predpoved pociasia, opocitavanie, co mam vo Firefoxe, ale je to celkom fajn program. Sympaticke prostredie, lahko ovladatelne, a za tu hodinku co to mam som si na to celkom zvykol... mam z toho dobry pocit. Ale pockam si radsej na plnu verziu, nez si to dam ako predvoleny prehliadac.... no, ale myslim ze Mozila a Opera ma novu konkurenciu...
akurat ho mam a aj pouzivam, ale asi prestanem lebo vela tsiek a mailov mi zacalo chodit jedine co ma stve je ze na tom taouch pade ci ako sa to vola neviem ist tym stlpcekom napravao hore, iba dole. bude treba mys pohladat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
aale ja ho instalovat nebudem ..oblubil som si kombinaciu Opera (i´m lovin it) a Safari...
Takže uvidím, či s ním budem spokojná, zatiaľ to neviem posúdiť
no, mne sa celkom paci... sice mi chybaju vseliake rozsirenia ako predpoved pociasia, opocitavanie, co mam vo Firefoxe, ale je to celkom fajn program. Sympaticke prostredie, lahko ovladatelne, a za tu hodinku co to mam som si na to celkom zvykol... mam z toho dobry pocit. Ale pockam si radsej na plnu verziu, nez si to dam ako predvoleny prehliadac.... no, ale myslim ze Mozila a Opera ma novu konkurenciu...