Na Google Play práve oslavujú "25 billion downloads" a pri tejto príležitosti ponukajú každý deň rôzne hry a aplikácie za 0.25€. Našli ste si tam niečo čomu ste neodolali?
každý polrok mi dojdú hry na androide a takisto každý polrok je nejaká super akcia takže je to super čo robí google spolu s android podporou pre nás.. ja osobne:
Cut the rope + Cut the rope experiments (čo som bol rád že cut the rope som nekúpil deň pred tým za 0.68€)
shark dash
Amazing Alex (konečne som stihol toho alexa v zľave
Cogs
a SPYMouse
to robí sumu 6 x .25€ to je... 1.5€ za toľko veľa super hier..
a čo by som odporúčal tak ešte toho batmana čo je akurát dnes v akcii ale berie to 1.8GB pamäte (čo vypadá na úplne super hru XD) ale bohužiaľ nemám peniaze na SD kartu čo znamená že nemám dosť pamäte na túto hru.. každopádne ďakujem googlu že takúto akciu zorganizovalo a vidíme sa pri vianočných zľavách (dúfam )
ja im nedam ani tych 25 centov , bud zadarmo nacierno alebo nic ! uz som dal dost za ten mobil a este si aj budem asi pametovku kupovat lebo mam 8gb a uz je skoro plna takze nech idu do riti !
Ja som neodolal Granny Smith, fakt uzasna zabavna hra.. len prilis kratka.. ale co som pozeral tak uz robia na novych leveloch a este Dark Knight Rises - z vyse 5 euro na 25 centov, to je fajn.
@mefistofel No je to Google obchod takze asi ano.. ale nemozem povedat s uplnou istotou. Ja mam android.
@arysk aha, ale asi len ten android tam je. ja mam v mobile 2 softy, jeden win 6,5(asi zatial najlepsi momentalne na trhu, android ho pomaly zacina dobiehat, ale tak uz je stary 5rokou takze sa neni co cudovat a potom tam mam este Linux Ubuntu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Cut the rope + Cut the rope experiments (čo som bol rád že cut the rope som nekúpil deň pred tým za 0.68€)
shark dash
Amazing Alex (konečne som stihol toho alexa v zľave
Cogs
a SPYMouse
to robí sumu 6 x .25€ to je... 1.5€ za toľko veľa super hier..
a čo by som odporúčal tak ešte toho batmana čo je akurát dnes v akcii ale berie to 1.8GB pamäte (čo vypadá na úplne super hru XD) ale bohužiaľ nemám peniaze na SD kartu čo znamená že nemám dosť pamäte na túto hru.. každopádne ďakujem googlu že takúto akciu zorganizovalo a vidíme sa pri vianočných zľavách (dúfam )
@mefistofel No je to Google obchod takze asi ano.. ale nemozem povedat s uplnou istotou. Ja mam android.
inak hry ma veľmi nelákajú