Caute.. google play mi prestal fungovat.. ked ho otvorim .. tak mi naskoci okienko: Lutujeme google play sa zastavil... nieco v tom zmysle.. a tak sa chcem spytat, ci by vedel niekto poradit.. teraz nic nemozem stahovat .. ak musim vymazat google play..
mne sa to tiež občas stane a bud to začne fungovať po par pokusoch,alebo v nastaveniach dám pri tejto aplikácii vynutit ukončenie.. funguje takmer pri každej štrajkujúcej aplikácií..aleb oreštartujem telefon..čo sa týka vymazania,odinštalovania Google play..tak záleží na tom či ju máš už originál v telefone,alebo si si ju stiahol..
Pokiaľ je stiahnutá ju normálne odinštaluješ v nadstaveniach,pokiaľ je tam daná od výrobcu tak ju neodinštaluješ v nadstaveniach jedine pokiaľ máš rootnutý telefon..to už je o inom,ale
vymazať dáta aplikácie, odinštalovať aktualizáciu Google Play. Som uz skusal ale nepomohlo.. Apple?.. to asi nahodou .. a co do pekla.je TS? .. sorry ale som tu novy
1. keď na niekoho reaguješ, taguj (zavináč + nick) aby mu to ukázalo v notifikáciách
2. TS je "Tajná správa", pošleš ju keď rozklikneš hore políčko Pridaj, vyberieš z ponuky Tajnú správu, napíšeš prijímateľa samotnú správu
3. keď nepomohlo ani jedno z toho, tak potom už len factory reset.. najprv si zazálohuj všetky údaje v telefóne (napr. kontakty, aplikácie)..
zresetovať mobil sa dá viacerými spôsobmi:
1. vytoč (ako keby si chcel volať) *#*#7780#*#* (aplikácie a tak ti ostanú) alebo *2767*3855# (mobil sa obnoví úplne)
2. "trojhmatom" hardvérových tlačidiel pri vypnutom telefóne sa dostaneš do recovery modu, tam sa dá pohybovať iba hardvérovými tlačidlami. Vyberieš možnosť "Factory data reset" alebo "Wipe data&cache;" a potvrdíš
3. dá sa to aj v menu Nastavení, cestou Menu>Nastavenia>Súkromie>Obnoviť dáta od výrobcu
Tak mne sa.daju jedine aktualizacie odinstalovat... a to som spravil.. onak som vazoval nejake priecinky v spravcovi suborov.. nemohol som nieco z google play vamazat?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Pokiaľ je stiahnutá ju normálne odinštaluješ v nadstaveniach,pokiaľ je tam daná od výrobcu tak ju neodinštaluješ v nadstaveniach jedine pokiaľ máš rootnutý telefon..to už je o inom,ale
Ak ani tak to nepôjde, zálohuj si všetky údaje a urob Factory reset...
Ak chceš vedieť ako, napíš do TS
Btw. Čo má Apple spoločné s Google Play?
ja by som skôr výskušala to čo som písala nie hned dávať telefon do továrenských nadstavení To by som volila ako krajný prípad...
1. keď na niekoho reaguješ, taguj (zavináč + nick) aby mu to ukázalo v notifikáciách
2. TS je "Tajná správa", pošleš ju keď rozklikneš hore políčko Pridaj, vyberieš z ponuky Tajnú správu, napíšeš prijímateľa samotnú správu
3. keď nepomohlo ani jedno z toho, tak potom už len factory reset.. najprv si zazálohuj všetky údaje v telefóne (napr. kontakty, aplikácie)..
zresetovať mobil sa dá viacerými spôsobmi:
1. vytoč (ako keby si chcel volať) *#*#7780#*#* (aplikácie a tak ti ostanú) alebo *2767*3855# (mobil sa obnoví úplne)
2. "trojhmatom" hardvérových tlačidiel pri vypnutom telefóne sa dostaneš do recovery modu, tam sa dá pohybovať iba hardvérovými tlačidlami. Vyberieš možnosť "Factory data reset" alebo "Wipe data&cache;" a potvrdíš
3. dá sa to aj v menu Nastavení, cestou Menu>Nastavenia>Súkromie>Obnoviť dáta od výrobcu