Ecofree nema az tak lakavy dizajn a skutocne vyhladava slabsie. A ked prejdem napr. na prihlasovaci box gmailu, tak nahodi povodny biely vzhlad. Nech uz akokolvek Ecofreee setri cokolvek, som spokojny s Googom. A monitor sa da aj nastavit napr. tak aby v noci biela netahala oci :p
google je najlepší a žiadny ecofree ho neprevalcuje... ved to môžeš napísať aj x ďalších prehliadačov a žiadny nie je taký dobrý... a to aké má pozadie je úplne jedno,lebo ľudia hľadajú informácie .... a nie extra pozadie. ak chceš pekné pozadie... google chrome ich ponúka hneď niekoľko... ale niet nad GOOGLE
Je to blbost, dnes ked ma skoro kazdy LCD monitor to vobec nesetri energiu. To pomaha len pri CRT monitoroch ktore spotrebuju viac energie na zobrazenie bielej ako ciernej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Potom Ecofree Posolstvo o ekológii mi je ukradnuté, ale naozaj to vôbec neťahá oči
V krátkom teste mi google našiel viac odkazov ako Ecofree. Dokonca raz mi našiel Ecofree 4 odkazy zatiaľ čo google okolo 250
Čo s pekného čiernoho pozadia keď mi nevyhľadá to čo chcem :p
» www.googoth.co.in/...