pozeraaam...ale nie na markize..ako bola som rada ze to davaju lebo je to uzasny serial a je super ze ho pozna uz viac ludi.. ale ten dabing.. no hroza
Momentalne mam zlamanu nohu a kedze uz som vypozeral vsetky serialy co sa temer dali tak som aj toto potiahol a pozrel, dobre zeny, Chuck Bass je typek , ale stale len pre decka co snivaju o zivote ktory nemaju a chceli by mat jak tamtie devy... Kazdopadne na nudu staci...
ja to na markize nestiham je to prilis skoro tak to pozerevam na www.serialy.itelka.com alebo www.bryant.filmex.info
uplne som sa na ten serial namotala respektive na chucka bassa
je to úžasný seriál! ja to kukávam tiež na itelke, ale spolužiačka mi to ide priniesť na dvd ale najlepšie je to v angličtine s titulkami...majú úžasné hlasy a aj sa dá celkom dobre rozumieť. a najviac na tom milujem tie HANDRY! :dd
to isté ako O.C., ale v ružovom .. ďalšia americká chujovina o krásnych a bohatých. opäť kvantá nelogického jednania, opäť plytké problémy a ešte plytkejšie dialógy
ten dabing na markize je vazne otrasny..@deyna diskacky prosim ta ja mam od zakomplexovanej diskacky daleko a aj tak sa mi to paci..respektive je to taka americka sracka priznavam ale pozeravam to @sim1329 chuck forever
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
tiez to pozeravam...
uplne som sa na ten serial namotala respektive na chucka bassa
no ale jednoznacne v anglictine je to lepsie,ten dabing na markize no katastrofa
ja nemozem z toho ked Chuck povie- I´m Chuck Bass a jak sa pritom tvari