@mmartin01 mama to má v notebooku, ona ho má na prácu, ale ja som sa tam snažil rozbehnúť úplne elementárnu hru akou je counter strike a pohorel som na 50 fps čiže, ak to chceš na hry, tak neblbni
@nietimekki@frez diky lebo osm si ho chcel teraz objednať ale tak recenzie tj roku 2010 tak som zašiel sem .. a ani nie na hry .. fakt max to CSko ... asi nakoniec kupim tento » www.alza.sk/hp-probook-4530...
@nietimekki od 39 fps po 75 fps je rozdiel 0.3 milisekundy, tvoj mozog dokáže vnímať iba sekundy ,číže ak si to prepočítaš na nejakých 100fps tak je rozdiel 0,150 milisekúnd . Čo myslíš postrehneš to ?
@assasins pri cs 1.6 maju všetci pro gameri 100 fps, hrám csko 8 rokov, možno to je ukazovateľ ešte starý alebo čo, jednoducho 100 fps je tam maximum zárveň aj minumum, kedže pri menších je to o hovne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A je to v poho grafika ak je v kombinácií s procesorom intel i7 , mafia 2, cod mw3 , v pohode na 32 fps , grafika na medium s AA 2x AN 8x.
» www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphi...
Aký NB s Intel grafou máš na výber?