@Lakero teraz nechapem ved tam je R9 co som vám poslal. Neviem ci vam to zobrazilo ide o koment ktory tam pridal Misso 122 preistotu to sem skopirujem co mi odporucil:
+ chyba ti tam chladic na procak, hadam nechces chladit 6 jadro s tym defualt chladicom, co ma zvuk ako pristavajuci raketoplan Discovery. (+ nebude sa dat taktovat)
+ chyba ti tam SSD (halooo coskoro je tu rok 2015, nestaviame zostavy z roku pana 1999)
+ nezabudaj ze staale existuju programy + hry, ktore nedokazu podporovat vykon zo vsetkych jadier, cize mozes tam mat aj 10 jadier, ale pokial hra/soft pojde na one core, tak tento procesor ma velmi nizky takt -> podpriemerny vykon
+ AMD maju krasnu moznost taktovat, bohuzial na tej doske sa s tym mozes rozlucit
@Erjedna@wewo dik za pripomienky pani ja sa tomu velmi totiz nerozumiem... ale mohli by ste mi teda odporucit inu pc zostavu??? s tym ze moj limit je cca 600euro
Chces to primarne na hranie hier? Alebo budes pracovat v grafickych programoch / strihat videa? Alebo budes pracovat s velkym objemom dat?
Ak mas pri vybere PC limit na €, treba specifikovat, naco budes pocitac vyuzivat a primarne presunut vacsinu € do tych casti, ktore budu urcene na tvoju pracu.
@erjedna ano primarne to bude na hranie hier aj ked za 600 ecok to nebude asi ziadna slava ale tak chcel by som najlepsie co sa da v tej cene zohnat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
CPU - » www.alza.sk/amd-fx-6300-d36...
MB - » www.alza.sk/gigabyte-970a-d...
GPU - » www.alza.sk/gigabyte-r928wf...
RAM - » www.alza.sk/crucial-4gb-ddr...
HDD - » www.alza.sk/western-digital...
PSU - » www.alza.sk/evga-500b-bronz...
CASE - » www.alza.sk/corsair-200r-ca...
+ chyba ti tam chladic na procak, hadam nechces chladit 6 jadro s tym defualt chladicom, co ma zvuk ako pristavajuci raketoplan Discovery. (+ nebude sa dat taktovat)
+ chyba ti tam SSD (halooo coskoro je tu rok 2015, nestaviame zostavy z roku pana 1999)
+ nezabudaj ze staale existuju programy + hry, ktore nedokazu podporovat vykon zo vsetkych jadier, cize mozes tam mat aj 10 jadier, ale pokial hra/soft pojde na one core, tak tento procesor ma velmi nizky takt -> podpriemerny vykon
+ AMD maju krasnu moznost taktovat, bohuzial na tej doske sa s tym mozes rozlucit
Ak mas pri vybere PC limit na €, treba specifikovat, naco budes pocitac vyuzivat a primarne presunut vacsinu € do tych casti, ktore budu urcene na tvoju pracu.